Месечната такса за коли под наем удари 270 евро, показа

...
Месечната такса за коли под наем удари 270 евро, показа
Коментари Харесай

Месечната такса за коли под наем удари 270 евро

Месечната такса за коли чартърен удари 270 евро, сподели изследване на " Телеграф “. Точно в този момент стартира и сезонът за най-интензивно взимане на возила, акцентираха от салон за лихва на коли.

Услугата, която се избира най-много от чужденци, пристигнали да пътешестват из страната, постоянно се употребява и от нашенци с возила за сериозна корекция или от хора, чакащи да им докарат поръчана кола от чужбина. Обикновено става дума за млади фамилии с деца, които употребяват дълготрайния наем на возило като опция, до момента в който избират стремежи автомобил, само че се постанова да чакат да си го купят, защото не намират подобаващ на пазара, описаха търговци.

Цени

Цените са по-високи отпреди година, тъй като и ползата към услугата се е засилил, изключително след отшумяването на пандемията, обясниха от сектора. Таксите потеглят от 8 евро дневно. Ако наемете возилото за няколко месеца, цената е по-ниска. Най-изгодни са офертите за 6-месечен наем. За дребна градска кола с четири порти от японски производител би трябвало да платите 320 евро за един месец. Ако я вземете за два месеца, цената на месец пада на 280 евро, а за от 4 до 6 месеца - 275 евро. По-големите фамилни коли излизат по 280 евро, в случай че ги желаеме за 6 месеца.

Екстри

Колите, които се оферират чартърен, са нови и непокътнати. Няма возило, създадено преди 2018 година Имат разнообразни екстри като навигация, паркторник, разнообразни системи за сигурност. Ако желаете спомагателни екстри, би трябвало да доплащате. За детско столче или за вериги за сняг да вземем за пример би трябвало да се бръкнете минимум с по 50 лева от горната страна. Ако желаете и водач, би трябвало да му платите 80 лева за 8 часа. В наемната цена са включени всесезонни гуми, както и винетка. Всички коли са с гражданска и автокаско. В случай че наетият автомобил се повреди, компанията незабавно дава различен.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР