Месечната карта за една линия в градския транспорт на София

...
Месечната карта за една линия в градския транспорт на София
Коментари Харесай

Месечната карта за една линия в София се връща от днес

Месечната карта за една линия в градския превоз на София може да се купи от през днешния ден. Цената на поименна карта е 23 лв. за наземния превоз и 35 лв. - за метрото. Ако е безименна, надлежно - 28 и 42 лв.. За възпитаници и студенти месечната карта коства 9 лв., а за пенсионери - 11 лв.. Отделно би трябвало да се заплати и 3 лв. за пластика, в случай че жителят към този момент не си е купил за различен превозен документ.
Този тип карта може да се купи и онлайн в

Глобата от 3 лв., в случай че не е валидиран транспортния документ, отпада от през днешния ден, само че валидацията при качване остава наложителна. Тя е застраховката на пътуващите и с нея ще се удостовери присъстието на пасажера в транспортното средство при възможна вреда, в случай че то катастрофира.

Картата за един месец за една линия бе желана от 35 хиляди софиянци, само че. Целта беше хората да се преориентират към годишната карта за всички линии от 365 лв.. Недоволството на жителите и Диана Ковачева накараха Столичният общински съвет да утвърди връщането й с решение от 23 февруари.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР