Месечната абонаментна карта за една линия от градския транспорт във

...
Месечната абонаментна карта за една линия от градския транспорт във
Коментари Харесай

Цената на абонаментните карти за градски транспорт във Варна пада почти два пъти

Месечната абонаментна карта за една линия от градския превоз във Варна към този момент ще коства 35 лв., а картата за всички линии ще коства 50 вместо досегашните 130 лв., взеха решение през днешния ден на своето последно съвещание преди края на мандата общинските съветници в крайморския град. Големи са пониженията и за пенсионерите. Те към този момент ще заплащат по 2 лв. месечно за една вътрешноградска линия и по 8 лв. за всички.

Срещу 15 лв. на месец учениците ще употребяват всички автобусни линии в чертите на града. Месечните карти за хората с увреждания за всички линии ще са от 8 до 25 лв.. Придружителите им ще могат да употребяват карти на стойност 15 лева

На своето съвещание през днешния ден съветът гласоподава да бъдат отделени 939 336 лв. за създаване на четири извънулични паркинги на територията на Варна. Бе утвърдено и предлагането общината да направи подаяние от 170 000 лв. за ремонт на покрива на постройката на пожарната в града.

Съветниците гласоподаваха още да бъдат отпуснати 25 000 лв. на 11 двойки с репродуктивни проблеми. С днешното решение обезпечените средства за мандат 2015-2019 година по общинската стратегия инвитро доближават 600 000 лв..
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР