Мерцедес“ катастрофира край Враца, видя отново само репортер на агенция

...
Мерцедес“ катастрофира край Враца, видя отново само репортер на агенция
Коментари Харесай

От последните минути! „Мерцедес“ изхвърча край Вичов хан, като по чудо пътниците оцеляха /снимки/

„ Мерцедес “ катастрофира край Враца, видя още веднъж единствено кореспондент на организация BulNews. Пътният случай е станал преди минути до " Вичов хан ".
Лек автомобил „ Мерцедес “ с врачанска регистрация, ръководен от младо момче от Бяла Слатина, се движел от Враца в посока Оряхово. По неразбираеми все още аргументи лидерът на немската кола изгубил надзор над ръководството. Тя се завъртяла, предходна в насрещното, паднала в канавката, където се влачила към 15 метра и се качила на земния склон край пътя.
Като по знамение в този миг в насрещното не се е движил ТИР или различен лек автомобил, което е предотвратило отблъскващ конфликт, който би могъл да бъде с съдбовен край.
В колата с младежа са се возили още две момчета, родом от Бяла Слатина, които пътували към у дома. За благополучие и тримата са се отървали с минимални пострадвания и уплахата от случилото се.
Вследствие на злополуката материалните вреди по возилото са съществени по ходовата част.
„ Мерцедес “-ът е отвън пътя и придвижването в региона се реализира обикновено. На този стадий на мястото няма екип на „ Пътна полиция “, а младежите изчакват да дойде „ Пътна помощ “ от Бяла Слатина, с цел да може колата да бъде изтеглена и превозена до сервиз.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР