Мернах преди малко Мануела Малеева при Цветанка Ризова. Правеха си

...
Мернах преди малко Мануела Малеева при Цветанка Ризова. Правеха си
Коментари Харесай

Мануела Малеева взе швейцарско гражданство и не плати лев данъци за милиони левове

Мернах доскоро Мануела Малеева при Цветанка Ризова. Правеха си маршировка на зъбите, която беше наслада за ушите радеви. Руменрадеви…

Народът, сиреч фамилия Малееви, протестирали, тъй като желали индивидът на Решетников да направи служебно държавно управление.

Гадно ми стана! Правят ни на тъпанари, бе хора!

Леля Цветка я остави, тя от дълго време си е дала задника. И все го върти към „ умните и красивите “. Безплатно? Едва ли. Всеки гъз, даже и дъртия, си има цена.

Мануела Малеева обаче не мога да я оставя. Заради тези по-малките. 20-годишните, 30-годишните, че даже и малко по-големите.

На тях могат да им я пробутват за огромна родолюбка, за ДА-то на Българията, за знамето на смяната.

На мен не могат. Защото помня, че:

Мануела Малеева и семейството ѝ по комунистическо време завоюваха милиони долари от наградни фондове и не заплатиха нито един лев налог на страната! Нищо, че с парите на страната станаха това, което са.

С майка ѝ Юлия Берберян бяха първи фаворитки на Тодор Живков и имат десетки „ първи страници “ на вестници със фотоси с него.

Когато пристигна демокрацията и през 1991 година страната реши да си потърси невзетите налози, само че Малеева стана Франиер, взе швейцарско гражданство и отново не заплати нищо.

С майка ѝ Берберян купиха 10 разнебитени панелки в „ Обеля “ и ги смениха за 20 декара златна земя в Борисовата градина! Гешефт, с който даже Пеевски се би гордял.

Със брачна половинка на щерка ѝ Георги Стоименов, управител на Григор Димитров, и до през днешния ден промиват мозъка на Гришо, с цел да не играе за България.

С тези къси акценти от досието ѝ, Мануела Малеева е по-скоро НЕ, България! А не са единствено те.

Политическа партия: Цветанке, подготвяй се като каниш посетители! То не може единствено сръбска ракия в „ Проя “...
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР