Мерлин Монро е легендарна икона на класическото кино. Някои я

...
Мерлин Монро е легендарна икона на класическото кино. Някои я
Коментари Харесай

10 причини защо Мерлин Монро е една от най-ярките звезди на кино-небосвода

Мерлин Монро е именита икона на класическото кино. Някои я свързват с сантименталните и функции и тежък, мъждив взор, а други с русите и къдрици и бяла, лятна рокля, която е повдигната от повея напразно.
 image2_16x9.png Сезонът на Рака е прочувствено време за равносметка и бягство от драмата: какво да чака всяка зодия На фокус
Някои я помнят като актриса, а други като знак на сексапил, като държанка, брачна половинка или жена, чиито хрумвания са изпреварили времето и, само че има десетки други аргументи тя към момента да живее в сърцата на своите фенове.

В тази публикация ние желаеме да превъртим лентата обратно и да се върнем във време на черно-бели филми и бурни любовни истории и да споделим с нас някои любопитни обстоятелства за нея и нейния живот.

В галерита сме събрали 10 аргументи за какво ние (и светът) обожаваме Монро и ѝ се възхищаваме до ден сегашен:
 10 аргументи за какво всички още приказват за Мерилин Монро  10 аргументи за какво всички още приказват за Мерилин Монро  10 аргументи за какво всички още приказват за Мерилин Монро  10 аргументи за какво всички още приказват за Мерилин Монро
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР