Меркурий в опозиция с Юпитер - Лошо протичане на интелектуалната

...
Меркурий в опозиция с Юпитер - Лошо протичане на интелектуалната
Коментари Харесай

Днес не трябва да се проявяват отрицателни емоции

Меркурий в съпротива с Юпитер - Лошо протичане на интелектуалната активност. Склонност към преувеличаване и деформиране на действителността. Възможно е приемане на неприятни вести. Старайте се да не вземате значими решения. Не е уместно за другарство изключително с околните. Лесно могат да зародят разногласия, спорове, разправии. За предпочитане е уединението и спокойната конюнктура.

Меркурий в тригон с Нептун - Характерна е идеалистичната настройка, нараснала сензитивност, сантиментално и мечтателно въодушевление. Благоприятно време за създателите, а поетите намират свое ентусиазъм. Не позволявайте обаче да бъдете посипани с магически звезден прашец и помнете истината такава, каквато е. Не смесвайте идеалите с действителността.

Благоприятно време за обич, творчество и духовно търсене

Луната е в символ Стрелец до 14:59ч на 31 юли
Този интервал е цялостен с оптимизъм, напредък "нагоре и напред ". Хората в този момент са по-щедри, великодушни, решителни. Тези дни са подобаващи за вървене на черква: за изповед, кръщение, молебствия и така нататък За други, това е времето да си потърсят нравствен лидер, духовно образование, да потърсят своя път.

Уязвими са черния дроб, бедрата, региона на таза, кръвоносната система. Старайте се да не преяждате и не яжте прекомерно мазна храна. Сега черният дроб мъчно ще се оправи с мазнините. В момента организмът се нуждае повече от белтъчини.

Продължава 10 лунен ден до 17:27ч на 30 юли (от 16:16ч на 29 юли)

Ден на дейната мъжка сила. Денят е удобен както за ново начало, по този начин и за продължаването на към този момент почналите каузи. Много сполучлив в професионално отношение и за кариерното развиване. Ако решите да измененията обсега на дейностите, този ден е най- подобаващият. Да приключвате връзки или да слагате завършек на нещо не се предлага.

Подходящо време за усамотение

Делата, стартирани в този момент, в близко бъдеще ще бъдат сполучливо завършени. В бизнеса ще бъдат продуктивни пътувания, а договаряния и договорите, подписани в този ден, ще имат положителни вероятности и ще донесат добра облага. Благоприятно за регистрация на компания. В житейски условия шансът ще ви съпровожда. Повечето хора в същото време са другарски настроени.

Потокът от витална сила в човешкото тяло се ускорява, силите могат да стартират да бликат като шадраван. Тези сили би трябвало да бъдат ориентирани към подсилване на връзките с хората, в фамилията, решение на проблеми, както и възстановяване на дома.

В този ден става включване към егрегора на фамилията. Включва се и кармичната памет и всички ставащи събития следва да се преценят от тази позиция. Благоприятно за развиване на партньорските връзки. Добре е да отделите време за родители, родственици, да бъдете повече време с децата си, със фамилията си. Сега е време единствено за прояви на обич.

Седмичен хороскоп от 27 юли до 2 август

Подстригването е рисково, може да подкопаете здравето си. Откажете се да скъсявате косите си, да подравнявате краищата им, още повече от фундаментално подкастряне. Всичко това ще докара до разнообразни неприятности със здравето.

Следва 11 лунен ден от 17:27ч на 30 юли до 18:33ч на 31 юли

Необходимо е да се прояви повече нерешителност и внимание във всички каузи. Всичко, което започнете в този момент, би трябвало да бъде доведено до край. Сдържайте се от пристъпи на яд и гняв. Изходът от събитията ще е мъчно предсказуем. Приемайте ставащото през днешния ден като неизбежно и се старайте да извлечете оптималната полза за себе си.

12 безоблачен ден – В този ден получаваме толкоз, колкото сме заслужили. Покажете откровеност, добрина, миролюбивост, състрадание. Освободете се от страстите. Отпуснете се и се предайте на потока на събитията. Вслушайте се в интуицията. Добре е да обърнете повече внимание на околните си и да им окажете помощ. Благоприятно е за изглаждане на разногласия, за оправяне на спорове, за помиряване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР