Меркурий в квадратура с Уран – аспект на неочакваните неща

...
Меркурий в квадратура с Уран – аспект на неочакваните неща
Коментари Харесай

Дадените обещания в този ден притежават особена сила

Меркурий в площ с Уран – аспект на непредвидените неща - непредвидени вести, визити или събития могат да нарушат проектите, да донесат безпокойствие, да основат нервно напрежение. Споразуменията могат да бъдат отсрочени или да бъдат анулирани. Това е моментът да се откажем от предходни проекти. Разправии с другари. Нервност, главоболие, бодърствуване в интервала от 8 до 12 август.

Луната е в символ Телец от 04:29ч до 16:47ч на 12 август

Когато Луната е в символ Телец е по-лесно да се почувства сегашния миг, да усетите тялото си и да се насладите на всичките пет сетива. Хубаво е да сте измежду природата, да стоите повече време на слънце, да ходите боси, да се насладите на вкусна храна, на красиви гледки, на удобна конюнктура. Благоприятно е за физическа работа със земята и растенията.

Това е отлично време за решение на на практика въпроси. Добре е да се отсрочат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и предвидливост. Хората в този момент са по-практично настроени, с материална настройка. Повече се интересуват от битието.

Избягвайте да пиете студени питиета, както и викането. Да се заобикаля хирургична интервенция в региона на гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята, щитовидната жлеза, защото в този момент са доста уязвими.

Доминиращ 21 лунен ден до 00:00ч на 11 август (от 23:36ч на 9 август)

Добър и удобен ден, кондензиран с сила. Започват да се разкриват скритите запаси в организма, а човешкият капацитет да се усилва. Засилват се увереността, решителността, постоянството при реализацията на концепциите и проектите. Желанието да получите резултати е толкоз мощно, че елементарно можете да пренебрегнете някои от ползите си, с цел да постигнете задачата си.

Това е времето за креативно ентусиазъм, което би трябвало да се употребява за съзидателни цели. Благоприятно време за групова активност. Дадените обещания в този ден имат особена мощ, по тази причина е целесъобразно да не давате обещания, които няма да можете да извършите. Благотворителните дейности, осъществени в 21 лунен ден, усилват няколко пъти положителната карма и оказват помощ да се отървем от негативната, създавайки по-добри условия за идващото прераждане.

21 лунен ден е ден на здравето, по тази причина би трябвало да му се обърне повече внимание. Резервите на тялото са в напредък. Подходящо е за всевъзможни физически натоварвания. Денят дава чудесна опция да се отървете от неприятните привички. Нещата се случват по-лесно освен психически, само че и по-лесно се преодолява физическата взаимозависимост. Така че, в случай че от дълго време се каните да откажете цигарите да вземем за пример, започнете от през днешния ден. Ако в този момент нищо не ви се получи, пробвайте още веднъж при новолуние.

Храненето би трябвало да е умерено. Да се изключат мазни и месни храни. Добре е да включите в диетата си повече пресни плодове и зеленчуци, пресни сокове, да се ядат червени плодове, както цвекло и моркови.

Ден на общуването, на единството и другарските връзки. Желателно е да избягвате самотата и уединението. Срещайте се с повече хора. Общуването ще ви донесе доста нови и забавни неща, приятни страсти. Неподходящо време за изясняване на връзки и кавги.

Сексът в този момент е добре да бъде изпълнен с необикновени, креативен и новаторски хрумвания.

Подстригването в този лунен ден е удобно, защото ще донесе наслада и триумф. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще притегляте вниманието.

Сънищата носят в себе си информация за това, какви вътрешни спорове пречат да се прояви креативната ви персона.

23 безоблачен ден – Ден на свободата, по тази причина се оставете на потока на живота. Спокойно се отпуснете. Трябва колкото може повече да се радвате, а не да се уединявате и да се предавате на унинието. Време за смирение и обич. Денят е подобаващ за благородни инициативи. Добре е да се стартира курс за лекуване. Не оставайте без работа, а непрекъснато бъдете заети с нещо. Благоприятно въздействие върху човек може да окаже общуването му с разнообразни животни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР