Меркурий продължава своето ретроградно движение.ОВЕНЩе се сблъскате с трудности, които

...
Меркурий продължава своето ретроградно движение.ОВЕНЩе се сблъскате с трудности, които
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Овните да завършат дълго отлагана работа, Телците да се пазят от недоброжелатели

Меркурий продължава своето ретроградно придвижване.

ОВЕН

Ще се сблъскате с компликации, които са спънка пред отговорностите ви, изискващи метод за намиране на средства поради наложителни бързи капиталовложения. Завършете дълго отлагана работа. Пътуване ще ви разтовари от напрежението. Денят е добър за разискване на контракти и покупко-продажби, само че не бързайте да давате единодушието си. Несемейните дами да не остават в дома си. Да си потърсят забавление, което ще им даде опция за другарство с нови хора. Може да срещнат огромната обич. Сексът няма да оправи връзките ви, в случай че сте фамилни до момента в който не си възвърнете хармонията.

ТЕЛЕЦ

Отложете срещите си и избягвайте новите запознанства. Пазете се от недоброжелатели. Не проявявайте прекомерна интензивност на работното място. Обмислете добре измененията. Ще жънете триумф, в случай че работите в областта на изкуството или развлекателния бизнес. Пътуванията са сполучливи. При нужда проведете настоятелен диалог, който ще е сполучлив. Вечерта си останете вкъщи и не бягайте от фамилните си отговорности. Не забравяйте, че интимната ви половинка се нуждае от вниманието ви. Не прикривайте възприятията си.

БЛИЗНАЦИ

Не се поддавайте на желанието да блеснете с нови хрумвания и не предприемайте промени. Не сядайте зад кормилото. Избягвайте разискването на съществени проблеми. Не желаете да срещате компликации по пътя към успеха, само че това е неизбежно. Не взимайте прибързани решения. Очаквайте финансови приходи. Ако сте фамилни, не допускайте невярност, тъй като абсурдът ви е обезпечен. Денят е съвършен за интимни срещи и полови удоволствия. Очаква ви сантиментално запознанство.

РАК

Не взимайте прибързани решения и не предприемайте решителни стъпки към смяна. Възможно е утежняване на финансовото ви положение. Бъдете виновни. Склонни сте да избързвате и да се впускате в рисковани покупко-продажби. Ако работите в областта на частния бизнес, рискът е непростим. Венера ви дава обещание необикновено любовно премеждие. За да спечелите индивида до себе си и да създадете семейство, докажете му, че възприятията ви са откровени. Не бързайте да се отдадете на интимни мигове и полови удоволствия, за които към момента не сте подготвени.

ЛЪВ

Ще ви изненадат промени на работното място, които не очаквате в този ден. Пътуванията са нежелателни, даже и в случай че са планувани преди време. Пазете се от недомислени решения, с цел да избегнете неточности и загуби. Бъдете виновни към работата си. Можете да реализирате комерсиалните си хрумвания и планове от предходните дни. Любовта ви към интимната половинка, не разрешава да губите своята характерност, нито да се поддавате на прекомерна взаимозависимост един от различен. Сексуалното привличане сред вас и брачния ви сътрудник е подбудено и от духовната ви връзка.

ДЕВА

Не рискувайте с нови занимания. Отхвърлете рутинните си отговорности и отложете деловите си срещи, в случай че са свързани с разискване на взаимна активност. Отново ви чака триумф. Следобед ще се наложи да се справяте с проблеми на ваш непосредствен. Ще сте удовлетворени от постигнатото. Пазете се от проблеми в персоналния живот. Не проявявайте ревността си, изключително в случай че вие самите сте прегрешили. Чувствате се влюбени и привлечени от колегата си, само че изпитвате боязън да не бъдете засегнати в интимните мигове.

ВЕЗНИ

Смяната на настроението ви пречи да се справите със дилемите си. Не е изключена рецесия в материално отношение, в случай че рискувате макар че този ден не е подобаващ за вложения. Пригответе се за рутинна работа, само че и за компликации, които сами ще предизвикате. Причината за проблемите ви е в нежеланието ви да деянията схващане към близките. Не критикувайте колегата си, тъй като по този начин наранявате и ускорявате гнева му. Усещайки вашето оттегляне, изпитва боязън да не се окаже във ваша взаимозависимост. Допуснете ли отдалечаване още от сутринта, не се надявайте на интимни мигове и полови удоволствия.

СКОРПИОН

Денят е неподходящ, макар опциите за облага. Сблъсъците с сътрудниците на работното ви място са поради неизпълнени техни обещания. Предстоят ви промени. От вас зависи да ги превърнете в триумф. Не е желателно да пътувате. Много от вас би трябвало да създадат значим житейски избор. Направете всичко допустимо да откажете поканите за посещение, в случай че имате такива. Останете си вкъщи и се отдайте на приятни мигове с обичаните си хора. Сексът може и да ви подейства натоварващо. Преценете дали не е във ваша изгода да пропуснете интимните мигове.

СТРЕЛЕЦ

Емоцията ще ви попречи да работите умерено и може да провокира съществени загуби. В околните дни не очаквайте доходи. Бъдете спестовни. Пристъпвайте внимателно към новите си контактите. Възможно е да срещнете нови хора на път, само че запознанствата няма да са трайни. Пазете се от обири и експанзия от страна на непознати. Раздали сте се напълно на интимната си половинка, само че възприятията ви не са споделени по този начин, както очаквате. По-добре се разделете. Не допускайте полов контакт, в случай че нямате предпочитание за това, а сте решили единствено да задоволите нагона си. Ще ви е неприятно.

КОЗИРОГ

Разрешете значими проблеми на работното място. Денят е неподходящ за дейна работа. Не очаквайте доходи. Поставете всичко ставащо към вас под надзор. Напрежението в близките ще се отрази и на вас. Промените са неподходящи, в случай че позволите да ви управляват. Вечерта ви чака сантиментална среща. Не създавайте мотив за нови спорове с интимния си сътрудник, който така и така няма предпочитание за полови удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Успехът ви е обезпечен, в случай че не сте прибързани и планирате работата си. Оценявайте вярно всичко което става към вас. Не губете решителността си. Представете концепциите си и ще получите поддръжка за тяхната реализация. Денят е удобен за взимане на значими решения, само че с разсъдъка ви. Очаквайте персонални проблеми, поради прояви на ревнивост от страна на колегата си. Мъжете  ще срещнат подобаващата половинка, в случай че към момента не са фамилни. И въпреки всичко не бързайте да се влюбвате и да се отдавате на секс от първата среща.

РИБИ

Не уговаряйте срещи до обед. При запознанства не се поддавайте на умеенето на новите си познати да омайват с думите си, с цел да не се разочаровате.  Преценете връзките с хората от обкръжението си. Ще получите нова делова информация. Бъдете деликатни в избора на сътрудници. Не се дистанцирайте от интимния си сътрудник с извинението, че сте изтощени. В интимните връзки към вас ври и кипи. Преминавате през опити да се нараните взаимно, след което идва мигът на помиряване и полови удоволствия.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР