Меркурий, планетата на мисълта и комуникациите ще преминава през знака

...
Меркурий, планетата на мисълта и комуникациите ще преминава през знака
Коментари Харесай

Меркурий в Скорпион: Фнализиране на важни проекти за водните знаци Скорпион, Риби и Рак

Меркурий, планетата на мисълта и връзките ще минава през знака Скорпион от 30.10. до 17.11. Това е интервал, през който ще търсим дълбочина в връзките си с близките, както и смисъл в нещата, които ни се случват. Не е изключено да сме по-мрачни и отрицателни от нормално, да си сглобяваме измислени сюжети, да търсим конспирации и да подозираме, че заобикалящите не ни мислят положителното.

Периодът е съвършен за правене на тактика за деяние. При всички случаи ще сме съсредоточени, борбени, целеустремени, поредни и упорити с нещата, които са значими за нас, само че поради ретроградната Венера в Скорпион през същия интервал не ни се предлага да стартираме значими нови неща или да се изясняваме с близки до нас хора.

Разположението на Меркурий в Скорпион ще се отрази най-добре на водните знаци Рак, Скорпион и Риби, както и на хората с персонални планети или Асцендент в тези знаци. Те ще съумеят сполучливо да реализират огромни професионални и личностни триумфи. Възможно е да завършват значими за тях планове и да получат справедливо заплащане.

Периодът е подобаващ огнените знаци Овен, Стрелец и Лъв да се впуснат в политически, публични или обществени дела. Те ще имат изгода от другари или познати.

Везните, Водолеите и Близнаците ще нищят любовен проблем и ще търсят изясненост и съгласие с непосредствен до тях човек. Важно е да не са крайни и прекомерно изискващи, за нещата да им се наредят по най-хубавия за тях метод.

Телците, Девите и Козирозите може да имат същински прозрения по отношение на финансовото им положение и да им хрумнат положителни хрумвания за вложения или нови бизнес инициативи.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР