Меркурий, планетата, която е известна с влиянието си върху комуникацията,

...
Меркурий, планетата, която е известна с влиянието си върху комуникацията,
Коментари Харесай

С рогата напред: какво да очакваме от Меркурий в Телец

Меркурий, планетата, която е известна с въздействието си върху връзката, рационалността и разсъжденията, минава от Овен в Телец на 10 април. Това ще провокира голяма вълна от упорита, само че дипломатична сила, която сигурно ще се отрази на всички нас, изключително в методите, по които поддържаме връзка между тях.

След седмици на бързи размишления нещата стартират да се забавят, когато Меркурий навлиза в постоянния Телец. Когато планетата на връзката е в знака на Бика, здравият разсъдък взема връх и ние обмисляме думите си, преди да ги изречем.

За разлика от Меркурий в Овен, Меркурий в Телец не внася драматизъм и обсег в диалозите си - всичко, което желаете, е да кажете това, което имате да казвате: чисто и просто. Всички ще бъдем по-малко склонни да навлизаме в низходящи спирали от мисли и също по този начин ще сме по-малко разсеяни.

Всяко разграничение в мнението или дребно противоречие може да се трансформира в голяма борба на волята, без значение какъв брой нищожен е казусът, и даже не се опитвайте да накарате някого да промени мнението си.

По-умереното движение няма безусловно да прекъсне успеваемостта ви. Меркурий в Телец на пръв взор не е най-вълнуващият пренос, тъй като главният му приоритет е да ви помогне да мислите по-практично , да се концентрирайте и да бъдете по-продуктивни. Можете да свършите доста работа, тъй че в този момент е идеалният миг да отметнете всичко от листата си със задания и да реорганизирате живота си.
 Слабостите на зодия Телец  Слабостите на зодия Телец  Слабостите на зодия Телец  Слабостите на зодия Телец
Дори минусите на този пренос могат да бъдат употребявани във ваша изгода , като бъдете виновни, концентрирайте се върху работата си и не позволявате на хаоса в света към вас да ви попречи да свършите нещо. Време е да се заемете с работа, а Меркурий в Телец ще ви помогне да прескочите всяко затруднение по пътя. Или в духа на Телец, непосредствено да го съборите с рогата напред.

Като цяло Меркурий в Телец основава несъмнено чувство за "Костенурката и заекът " и както ни учи баснята, най-добре е да заложите на по-бавната тактика. Комуникацията и мисленето ни през този интервал ще бъдат рационални и ще можем да мислим практично и отговорно за това по какъв начин най-добре да получим това, което желаеме - ед инственото, което би трябвало да създадем, е да отделим време да слушаме.
 Месечният хороскоп за АПРИЛ 2022  Месечният хороскоп за АПРИЛ 2022  Месечният хороскоп за АПРИЛ 2022  Месечният хороскоп за АПРИЛ 2022
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР