Меркурий официално се завърна към директното си движение, последван от

...
Меркурий официално се завърна към директното си движение, последван от
Коментари Харесай

Тези три зодии ще се радват на прекрасна и освобождаваща седмица!

Меркурий публично се завърна към директното си придвижване, последван от Плутон по-късно тази седмица. Това ще смъкна част от товара, тъй че може да си отдъхнете!

Макар и към момента да се намираме в сянката на рерограден Меркурий (тоест, пост-ретроградната му фаза), три зодиакални знака ще се радват на страхотна седмица , описват от. Благодарностите отиват при Венера, ситуирана единствено на няколко градуса от Слънцето във Везни , което ни кара да подхождаме по уравновесен и нехаен метод.

След вдъхновението и подсилената вътрешен глас, които носи тригонът на Луната с новаторския Уран на 3 октомври, в сряда, 5 октомври, Слънцето във Везни ще се намира в съвпад с ретроградния Сатурн във Водолей . Планетата с пръстените ще добави съществени нюанси към прочувствената атмосфера, само че няма мотив за безпокойствие.

Ако не друго, тази дисциплинирана, само че уравновесена синергия може да помогне да внесем нужен ред. Малко след края на ретроградния Плутон в Козирог , който настава на 8 октомври, Луната ще доближи пълнолуние в Овен на 9 октомври. И даже в съзнанието ви да се въртят към момента някои остарели въпроси, това събитие ще ви накара да поемете водачеството!

Вижте в галерията кои са трите астрологични знака, които могат да се насладат на седмицата с цялостна мощ:
 Трите зодии, за които седмицата 3-9 октомври ще бъде прелестна  Трите зодии, за които седмицата 3-9 октомври ще бъде прелестна  Трите зодии, за които седмицата 3-9 октомври ще бъде прелестна  Трите зодии, за които седмицата 3-9 октомври ще бъде прелестна
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР