Меркурий е планетата, която управлява всички въпроси на логистиката и

...
Меркурий е планетата, която управлява всички въпроси на логистиката и
Коментари Харесай

Как ще се отрази първият ретрограден Меркурий за годината на вашата зодия?_част 2

Меркурий е планетата, която ръководи всички въпроси на логистиката и това включва неща като мислене, текстови известия, номериране, обмисляне или другарство като цяло. Когато планетата влезе в назадничав интервал – което ще се случи четири пъти през 2022 година - тя може да провокира проблеми и закъснение във всички тези области. Това го прави интервала несполучливо време да започване на нови планове или сключване на контракти, защото е по-вероятно да се сблъскате с недоразумения или спънка, когато се пробвате да го извършите. Също по този начин е значимо да проверявате два пъти нещата за правота и не забравяйте да обръщате в допълнение внимание на детайлите.

Ето по какъв начин ще се отрази тази фаза на планетата на вашата зодия:

Везни

Може да не се чувствате доста въодушевени по време на тази ретроградна фаза, Везни, защото тя ще обхване въпросите, свързани със фамилията, приятелите, съквартирантите и като цяло връзките ви с хората. Вместо да се пробвате да продължите напред, използвайте този път, с цел да си отделите време и да се погрижите за себе си. Ще се почувствате по-креативни и прочувствено освежени откакто интервала завърши.

Скорпион

Динамиката в персоналния ви живот може да се усеща объркана под тази ретроградна фаза, Скорпиони, тъй че е време да извършите някакво персонално разчистване в къщи. Ако има проблеми у дома, които не са били прегледани - дали е драма с член на фамилията или нужния домакински ремонт, който в никакъв случай не е бил вярно обработен - може да откриете, че нямате различен избор, с изключение на да поемете отговорността. Комуникацията също може да бъде комплицирана в този момент, тъй че добре да внимавате по какъв начин се изразявата в ежедневните диалози.

Стрелец

Ще бъде елементарно да бъдете хванати във ураган от драма, в случай че не сте деликатни за това, което казвате и на кого го казвате. Изпращането на текст на неверен човек или казвайки, че нещо безмислено може да докара до всевъзможни недоразумения, тъй че е най-добре да мислите в допълнение преди да говорите.

Козирог

Меркурий ще се потапя в знака ви по време на последната половина на тази ретроградна, Козирог, тъй че очаквайте да почувствате неговите последствия по осезателен метод. Проблемите с пари биха могли да бъдат съществени, в случай че не сте деликатни, тъй че поставете ограничаване за разноските си и си определете сума, която да заделите за всевъзможни непредвидени разноски.

Водолей

Това ретроград стартира в територията на знака ви, Водолей, което прави резултатите му много мощни. Можете да откриете, че ви е по-трудно да се доверите на интуицията си, което може да направи постигането на задачите ви изключително сложни. Ако имате нови хрумвания, оставете ги за интервала след ретроградния Меркурий.

Риби

Може да не се чувствате на себе си по време на този назадничав интервал, Риби, защото естествено мощното ви възприятие за вътрешен глас няма да бъде по този начин кристално чисто. Това също може да ви накара да се почувствате отдалечени от приятелите си. Направете всичко допустимо да не приемате нищо персонално и да избягвате ретроградната драма! Ще се чувствате повече в унисон с нещата, откакто Меркурий още веднъж стане пряк.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР