Мерките срещу африканската чума по свинете и бездействието на правителство

...
Мерките срещу африканската чума по свинете и бездействието на правителство
Коментари Харесай

Нинова мълчи за кандидата на БСП за София

Мерките против африканската чума по свинете и бездействието на държавно управление в спешната обстановка занимаваха представителите на Българска социалистическа партия на днешния брифинг.

Все още няма безапелационна позиция кой ще е претендентът на социалистите за София , стана ясно от думите на Корнелия Нинова в отговор на въпрос. Лидерът на социалистите не пожела да разяснява тематиката и съобщи, че всичко ще излиза наяве на 14 септември .

Припомняме, че по неофициална информация превес в номинациите има омбудсманът Мая Манолова , бивше острие на Българска социалистическа партия в Народното събрание. На обичайния събор на Бузлуджа Кирил Добрев съобщи, че съгласно него Мая Манолова е топ претендентът на Българска социалистическа партия , който може да бъде повдигнат за столицата, само че самата Манолова няколко пъти е заявявала , че избира да бъде цивилен, а не партиен претендент.
 Мая Манолова: Не са познали индивида, който да плашат
Мая Манолова: Не са познали индивида, който да плашат

Намекна, че в случай че влезе в борбата за София, то ще е като самостоятелен претендент

На днешния брифинг в централата на Българска социалистическа партия водачът на столичните социалисти Калоян Паргов разкритикува за следващ път некачественото строителство в София - към Ларгото , в резултат на което сега би трябвало да се вършат кърпежи или строителството да стартира изначало. Това е бордната брошка в ревера от грандиозни триумфи на Политическа партия ГЕРБ, следващото емблематично пространство като " Граф Игнатиев " и градинката " Кристал ".

Относно публичната поръчка на Столична община за сметопочистването , която столичните социалисти нападнаха предходната седмица , Паргов изясни, че към момента няма отговор от кмета на общината Йорданка Фандъкова. Затова той още веднъж прикани публичната поръчка да бъде спряна. Този тип комунална активност би трябвало да се извършва напълно от общински компании, настоя той.
 Фандъкова бие Манолова на балотаж за кмет на София, в случай че се кандидатират
Фандъкова бие Манолова на балотаж за кмет на София, в случай че се кандидатират

На първи тур Йорданка Фандъкова би получила 36% подкрепа
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР