Мерките са излишни и вредни за здравето на гражданите и

...
Мерките са излишни и вредни за здравето на гражданите и
Коментари Харесай

Костадинов: Има принудителна ваксинация и тя е противозаконна

Мерките са непотребни и нездравословни за здравето на жителите и за стопанската система, това сподели в предаването „ Лице в лице " по бТВ Костадин Костадинов.

„ Лекарите споделят, че маските вредят. СЗО е една неправителствена организация. Какво тъкмо споделя тя и за какво би трябвало да се съобразяваме?

Те споделят, че е пандемия, само че къде е тя? Всеки ден умират доста хора и една огромна част от тях умират от тежки хронични болести. Много е странна статистиката. Тази болест не е безвредна.

Но къде изчезна грипът да вземем за пример? Моят дядо умря от затруднения от свински грип, доста хора си отидоха тогава, само че никой не затвори страната, никой не затвори света ".

Има насилствена имунизация и тя е незаконна, безапелационен е Костадинов.

„ Елате с мен да видите заповедта да вземем за пример на Медицинския университет в Плевен, където студентите не ги пускат, в случай че не са имунизирани. Другият им вид е да вършат два пъти седмично писиар тест ".

Това не ваксина, което сега се предлага, тъй като една ваксина би трябвало с години да бъде изпитвана, добави още Костадинов. „ Ще продължим да протестираме против ограниченията, против маските и наложителната имунизация ".

Още предходната година знаехме, че сме подслушвани, хора от службите ни споделиха, добави Костадинов.
„ ДАНС подслушват хора, сложили си за цел да пазят българския народен интерес. Ние желаеме България да бъде свободна и самостоятелна страна, да не бъде ръководена от американското, турското или което и да е друго посолство.

Цялото управление на нашата организация е подслушвано по този метод. Ние сме опасност за хората, които предадоха ръководството на страната на непознати посолства ".

Хората, които обслужват американските ползи, приказват, че ние обслужваме съветските ползи, съобщи Костадинов. „ Тези хора, които получават финансиране извън, най-кресливо упрекват нас. Нямаме желание да съдим предходните ръководещи, за това че са ни подслушвали. "

Ние от „ Възраждане " считаме да управляваме страната и да съдим тези, които унищожиха българската страна, добави още Костадинов. „ Още предходната година стана ясно, че кашкавал или сирена липсват от Държавния запас. Аз цитирах медия, а основната прокуратура ми повдига обвинявания. Питаха ме от кое място знам това и аз споделих „ от медиите, от Дарик, показах и други медии ". Да, доказано е от Държавния запас, че има неналичия. И по-късно аз съм упрекнат ".

У нас, този който споделя истината, е упрекван, а от време на време именуван и съветски разузнавач, в умозаключение съобщи Костадинов. „ На изборите още веднъж ще се явим сами, а идната седмица ще обявим нашия претендент за президент. "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР