Мерките на властите срещу разпространението на COVID-19 в България и

...
Мерките на властите срещу разпространението на COVID-19 в България и
Коментари Харесай

бТВ със спец шоу за вируса - slava.bg

Мерките на управляващите против разпространяването на COVID-19 в България и стъпките за предварителна защита, които предприе bTV Media Group, постановиха спомагателни промени в програмното наличие на bTV.

Както постанова сходна изключителна обстановка в страната, bTV концентрира повече запаси в новините, настоящите излъчвания и в допълнение особено наличие.

В четвъртък, 19 март, специфичното предаване онлайн „ Кризата COVID-19: Всичко, което би трябвало да знаете” ще даде настояща и потребна информация, както и препоръки за всички фенове от авторитетни събеседници. Предаването с водещ Антон Хекимян ще стартира по време на централната емисия на bTV Новините и ще продължи до 21 часа. Вижте детайлности >>.

Специалното издание ще бъде осъществено в допълнение на постоянните и изключителните новинарски излъчвания и настоящи излъчвания на bTV.

От идната седмица, в понеделник и четвъртък bTV ще посвети часовия пояс сред 21 и 22 часа на особено токшоу, което ще огледа на COVID-19 епидемията през призмата на човешките истории.

В резултат на тези промени, MasterChef България ще се излъчва единствено във вторник. Заради цялостната метаморфоза на продукционните и постпродукционните запаси в bTV ще настъпят спомагателни промени в програмата в праймтайм. Сериалът „ Съни бийч “ ще бъде краткотрайно сменен от „ Столичани допълнително “, а „ Бригада Нов дом “ и „ Смени дамата “ няма да излъчват нови епизоди по време на епидемията, считано от тази седмица.

Вижте всички промени тук >>

bTV има подготвеност при потребност да вкара спомагателни промени, според от развиването на рецесията с COVID-19.

Топ приоритет на bTV Media Group във всяка фаза на изключителното състояние в страната остава произвеждането и излъчването на вести, настоящи излъчвания и специфични планове по отношение на COVID-19, при използване на най-строгите ограничения за предотвратяване на здравето на чиновниците .

bTV вкарва превантивни ограничения против евентуална болест с ковид още от февруари. Част от най-строгите включват работа от у дома и ротация на напълно разграничени екипи на седмични смени, в това число при новинарските, продукционните и техническите екипи. Вижте детайлности за ограниченията >>
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР