Мерките дават резултат - има спад на новозаразените с коронавирус.

...
Мерките дават резултат - има спад на новозаразените с коронавирус.
Коментари Харесай

Математик: След празниците ще има нова лека вълна от COVID-19

Мерките дават резултат - има спад на новозаразените с ковид. Това съобщи пред "Неделята на Нова " математикът Лъчезар Томов.

"След празниците ще има нова лека вълна - поради празненствата и събиранията, както и идващите от чужбина ", разкри още той.

"За да има разхлабване на ограниченията, би трябвало да има осъществим условия - 10 случая на 1 млн. души, което е неуместно на този стадий ", добави специалистът.

"Средната възраст на умрелите скочи с 10 години през последния месец, месец и половина ", разяснява математикът.

"Хората с ковид на домашно лекуване имат по-голям късмет да починат, от пациентите в лечебните заведения. Тези хора почиват и в лечебни заведения, само че поради късна хоспитализация. Първите 7 дни са времето да се понижи силата на вируса, по-късно лекуването не работи ", разкри Томов.



Колективен имунитет се реализира със 70% имунизиране. Но в случай че ограниченията се съблюдават, в композиция с имунизацията, може да достигнем внезапно по-малко случаи и с 20-30% имунизация, безапелационен бе специалистът.

Платени тролове нападат имунизацията. Дори и наши опозиционни сили разказваха, че вирус няма, а маските са, с цел да мълчим. Целта беше да има повече инфектирани и взрив на сивата стопанска система, сподели математикът и съобщи, че и Русия има пръст в осведомителния безпорядък.

Данните за имунизациите се манипулират - човек няма да стане Хълк като се ваксинира, за жал, пошегува се Томов.

Явно би трябвало да се направи обществено шоу - някой политик да се имунизира онлайн през малките екрани. Рискът от имунизациите е 1 на милион. От 90-те насам няма ваксина, която да дава по-лоши резултати от заболяването, против която е. Благодарение на имунизациите ние живеем умерено, не умираме от чуми, пътуваме умерено и да се събираме на огромни групи, приключи Лъчезар Томов.

Лъчезар Томов разкри, че би си поставил и имунизацията "Модерна " и "Пфайзер ",тъй като и двете имат допълващ резултат.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР