Мери Остин – жената в живота на Фреди Меркюри, ще

...
Мери Остин – жената в живота на Фреди Меркюри, ще
Коментари Харесай

Бившата годеница на Фреди Меркюри взима 40 млн. Лири от Бохемска рапсодия

Мери Остин – дамата в живота на Фреди Меркюри, ще завоюва 40 милиона английски лири от триумфа на биографичния филм за него Бохемска рапсодия.

Лентата, която завоюва Златен глобус за Най-добър филм и Най-добра мъжка роля е проработил досега към 600 милиона лири в кината в целия свят, а Остин, на която Фреди предлага брак при започване на кариерата си, и която остава с него до последните му дни, ще получи дял от парите поради авторските права.

Когато се среща с харизматичния Фреди Меркюри през 1970 година, Остин е на 19 години. Тогава той и Queen са едвам при започване на кариера си. Певецът е толкоз влюбен в нея, че й подарява годеж пръстен, а по-късно написа за нея един от най-големите шлагери на групата Love of my life.

Според сюжета на Бохемска рапсодия, който е съветван от различен член на Queen – китаристът Брайън Мей, връзката сред Мери и Фреди завършва, когато той й признава, че е педераст. Тя остава цялостен живот покрай Фарук Булсара (както е същинското име на родения в Занзибар музикант) и се грижи за него, когато се разболява от СПИН.

Фреди Меркюри завещава на Мери Остин 50 % от бъдещите си облаги. 25 % получават родителите му и 25 % сестра му. След гибелта на родителите му дялът на Остин става 75 %. Тя наследява и къщата му в Западен Лондон на стойност 20 милиона лири, както и по-голямата част от положението му от 9 милиона лири. От бъдещите облаги на група Queen Остин наследява към 19 %.

Мери Остин е на 67 години. Преди шест години тя дефинира голямото завещание от Фреди Меркюри като "бреме ", провокирало "много гняв ".

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР