Mercedes-Maybach ще работи със Space Perspective в бъдеще. Първата и

...
Mercedes-Maybach ще работи със Space Perspective в бъдеще. Първата и
Коментари Харесай

Mercedes-Maybach си сътрудничи със Space Perspective

Mercedes-Maybach ще работи със Space Perspective в бъдеще. Първата и единствена компания в света за CO2 неутрални стратосферни полети се ангажира да направи галактическите пътувания налични за повече хора.

Space Perspective е учредена през 2019 година от галактическите ветерани Джейн Пойнтър и Табер Маккалъм. Със своя галактически транспортен съд Neptune компанията преследва напълно нов метод към галактическите пътувания. Космическият транспортен съд се състои от капсула под налягане, която постепенно и безвредно се издига до надморска височина от към 30 километра (100 000 фута) от SpaceBalloon. Това C02-неутрално нанагорнище освен обезпечава впечатляващо преживяване за гостите на Space Perspective, само че е и нежно към земята.

Персонализираната вътрешна кабина на капсулата предлага място за осем пасажера и капитан. Пътуването от международна класа включва кетъринг и коктейлни услуги. Заедно сътрудниците създават спомагателни способи за съчетание на магията на марката Mercedes-Maybach с невероятното преживяване на Space Perspective.

В сходство с устойчивия облик на Space Perspective, Mercedes-Maybach дава изцяло електрически транспортни средства за превозване на космотуристите до космодрума на галактическото крайбрежие на Флорида.

„ Нашето партньорство със Space Perspective ще разреши на пасажерите в галактическата капсула да стигнат до началната точка на своя галактически полет със жанр. По този метод можем да донесем типичното качество на Maybach и обвързваното с него преживяване на марката до ръба на земната атмосфера. " - споделя Даниел Лескоу, началник на Mercedes-Maybach, Mercedes-Benz Group AG.

Space Perspective е контролирана от Федералната авиационна администрация и следва напътствията на НАСА и бреговата защита на Съединени американски щати. Пътниците ще се насладят на невиждана панорама към планетата. Тази година ще бъдат осъществени повече безпилотни тестови полети, последвани от тестови полети с екипаж през идната година.

Компанията има за цел да стартира търговски полети в края на 2024 година за повече от 1650 авансово регистрирани посетители досега. Резервации се одобряват и сега. Допълнителна информация за резервация на полети можете да намерите на www.spaceperspective.com. Цената за това неповторимо прекарване е 125 000 $ на човек, а времето за пътешестване е шест часа.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР