Mercedes-Benz Vans иска да разшири допълнително позицията си на водещ

...
Mercedes-Benz Vans иска да разшири допълнително позицията си на водещ
Коментари Харесай

Нови средни и големи ванове от Mercedes-Benz

Mercedes-Benz Vans желае да разшири в допълнение позицията си на водещ производител на премиум ванове. Новите приблизително огромни и огромни ванове от Mercedes-Benz - Vito, eVito, Sprinter и eSprinter оферират повече комфорт, сигурност, функционалност и цифрова мрежа.

Vito е най-универсалният от междинните микробуси с възможно общо тегло сред 2,8 и 3,2 тона. Предлага се като ван, Mixto и Tourer. Това е единственият модел в своя клас, предлаган в три дължини, с две междуосия и две задвижващи системи. С това многообразие той дава отговор на условията на разнообразни промишлености - от търговци до поддръжка и обслужване на клиенти, както и оператори на автопаркове до производители на специфични транспортни средства за храна или незабавни медицински услуги.

Вариантът с електрическа батерия eVito е основан като опция за локално шофиране без излъчвания на CO2 от 2018 година Предлага се в две дължини на каросерията като панелен ван и като турър за търговски транспорт на пасажери. Новият Vito и новият eVito вършат огромен скок, изключително във връзка с свързаността. За първи път са оборудвани с мултимедийна система MBUX. Това значи, че комерсиалните клиенти в сегмента на междинните ванове в този момент също се възползват от съвременна цифрова мрежа, в това число многообразие от цифрови екстри.

Гамата от коли с стандартно задвижване ще бъде разширена през годината, с цел да включи бензинов мотор с мека хибридна технология, съгласно производителя. В електрически задвижвания eVito ръководството на топлината е усъвършенствано, наред с други неща.

Sprinter, който служи като адаш на цялостен сегмент, е флагманът на Mercedes-Benz Vans с дял от продажбите от към 50 %. Предлага оптимално възможно общо тегло до 5,5 тона. Sprinter към този момент се предлага в главната си форма като панелен ван, бордов автомобил, шаси и турър в три дължини с предно, задно или задвижване на четирите колела. Предлага се и като основа за разширение и сглобяване, да вземем за пример като кемпер. С тази еластичност, огромният превозвач разрешава голям брой разновидности и е основата за разнообразни каросерии и конверсии.

Новият Sprinter предлага доста нарастване на сигурността, комфорта и цифровите мрежи, като в същото време поддържа оптималната еластичност. Разполага с разширени и спомагателни системи за подкрепяне на шофирането, като асистента за информация за упътванията и асистента за завиване. Иновативната мултимедийна система MBUX (Mercedes-Benz User Experience) с образован гласов помощник към този момент е общоприета.

Второто потомство на електрическия ван, новият eSprinter, се базира на нова модулна идея със задвижване на задните колела. Състои се от три модула (преден, междинен и заден модул), които разрешават платформата да бъде елементарно приспособена към необятна гама от разновидности на транспортни средства. Новият eSprinter разрешава по-високи потребни товари с възможно общо тегло до 4,25 тона и по-голямо многообразие от разновидности.

Клиентите могат да избират сред две дизайнерски форми и дължини, три размера на батерията (56, 81 и 113 кВтч приложим потенциал на батерията) и пикова мощ на мотора от 100 или 150 кВт. Електрическият пробег е до 478 километра. Новият eSprinter за първи път разполага с спомагателен теглич за ремарке и предлага товар на ремарке до два тона. Товарният размер е до 14 куб.м.

В допълнение към обширната гама от системи за сигурност и помощ при шофиране, актуалната мултимедийна система MBUX е общоприета на борда. По този метод комерсиалните клиенти в сегмента на огромните ванове имат достъп до съвременна цифрова мрежа, в това число многообразие от цифрови екстри, като умна навигация (навигация с Electric Intelligence) с интензивно ръководство на пробега.

Продажните цени на новото Vito стартират от 36 557 евро като панелен ван и 45 888 евро във версията Tourer. Новият eVito се предлага като панелен ван от 49 441 евро, а eVito Tourer от 63 549 евро. Продажните цени на новия Sprinter стартират от 43 504 евро като ван и 31 896 евро като шаси. Новият eSprinter се предлага като ван от 47 591 евро.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР