Mercedes-Benz се присъединява към болшинството китайски автомобилни производители, предлагащи големи

...
Mercedes-Benz се присъединява към болшинството китайски автомобилни производители, предлагащи големи
Коментари Харесай

Mercedes свали драстично цените на електромобилите си

Mercedes-Benz се причислява към болшинството китайски автомобилни производители, предлагащи огромни отстъпки за техните електрически транспортни средства.

Така да вземем за пример електрическият флагман на марката Mercedes-Benz EQS се предлага в Съединени американски щати с отстъпка до $20 000.

Mercedes пусна електрическия седан EQS през есента на 2021 година. Следващия август компанията стартира производството и на електрическия кросоувър EQS и неговите акумулатори в завода в Тускалуза, Алабама. Сега, с проекти за стартиране на пазара на обновения седан EQS, което ще се случи по-късно тази година, от марката се пробват да се продадат наличностите си допустимо най-бързо.

Компанията за онлайн изследвания CarsDirect твърди, че най-наточеният електрически седан EQS AMG е получил отстъпка от $20 000. Междувременно EQS 580 получава отстъпка от $7500, до момента в който EQS 450 коства $5000 по-малко.

Интересното е, че автомобилният производител предлага отстъпка и за модела от 2024 година, само че тя е доста по-малка - единствено 1000 $. Трябва да се означи, че новите предложения за отстъпки от страна на Mercedes-Benz се появиха, откакто други автомобилни производители, в това число Volkswagen, Ford и Hyundai, също започнаха да разпродават наличните си електрически коли със забележителна отстъпка.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР