Mercedes-Benz представи нов модел - компактния MPV T-Klasse, построен на

...
Mercedes-Benz представи нов модел - компактния MPV T-Klasse, построен на
Коментари Харесай

Mercedes-Benz пусна баничарката T-Klasse, която е на базата на... Renault Kangoo

Mercedes-Benz показа нов модел - компактния MPV T-Klasse, издигнат въз основата на Renault Kangoo. Пътническият ван е планиран особено за феновете на дейния метод на живот, които се нуждаят от доста място за ежедневните си пътувания. На първия стадий на купувачите е препоръчана петместна трансформация с набор от пасивни и дейни системи за сигурност, както и лични технологии на марката.
`Mercedes-Benz

Mercedes-Benz T-Klasse е основан на платформата на Renault Kangoo, само че немският автомобил се разграничава от донора по каросерията, интериора и оборудването. По отношение на габаритните размери нововъведението се приближава до " французина ": да вземем за пример, двете коли имат еднообразно междуосие - 2 716 милиметра. Засега Mercedes се предлага с пет места, само че по-късно към гамата ще бъде добавена и седемместна трансформация.
`Mercedes-Benz

Компактният ван на Mercedes получи плъзгащи се порти от двете страни. Автомобилът се предлага с една пета врата общоприетоо, само че против възнаграждение T-Klasse ще получи врата от две елементи, която може да се заключва на 90-градусова позиция и да се отваря под ъгъл до 180 градуса. Обемът на багажника на модела е половин пространствен метър, а задните седалки могат да се сгъват, образувайки еднакъв под.
`Mercedes-Benz

Интериорът на T-Klasse е приключен с черна изкуствена кожа на седалките, централния подлакътник, таблото и корите на вратите. В „ базата “ нововъведението получава информационно-развлекателната система MBUX със седем-инчов сензорен екран, електрическа ръчна спирачка, безключов достъп, както и седем въздушни възглавници и голям брой системи за подкрепяне на лидера. За пасажерите откъм гърба са планувани сгъваеми маси в облегалките на предните седалки.
`Mercedes-Benz

T-Klasse се предлага с 1.33-литров бензинов мотор, предлаган в две равнища на мощ - 102 и 131 конски сили. Предлага се и дизелов мотор с размер 1.5 литра и с мощ 95 или 115 конски сили. Двигателите могат да бъдат сдвоени с шестстепенна механична или седемстепенна роботизирана трансмисия. Най-мощният вид форсира от 0 до 100 км/ч за 11.6 секунди. Минималната цена на Mercedes-Benz T-Klasse е 30 000 евро.
`Mercedes-Benz

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР