Mercedes-Benz обяви, че ще използва участието си на международното изложение

...
Mercedes-Benz обяви, че ще използва участието си на международното изложение
Коментари Харесай

Auto China 2024: Световна премиера за електрическия Mercedes-Benz G-Class

Mercedes-Benz разгласи, че ще употребява присъединяване си на интернационалното ревю Auto China 2024 в края на април, за де показа пред света дълго чаканата напълно електрическа версия на емблемата си G-Class, както и Mercedes‑AMG GT 63 S E PERFORMANCE.

" Около и на Auto China 2024, Mercedes‑Benz акцентира уговорката си да доставя особено създадени артикули и технологии на китайски клиенти ", споделят от Mercedes-Benz. " Като най-големият индивидуален авто пазар в света, Китай играе значима роля в дълготрайната тактика на Mercedes-Benz. До шоуто компанията ще резервира лидерската си позиция на този пазар, управлявана от международната премиера на напълно новия електрически Mercedes‑Benz G‑Class ".

Без да навлизат в детайлности, от Mercedes-Benz споделят, че електрическата G-Class ще бъде показана във версията си G 580, както и че на салона ще бъдат демонстрирани също по този начин и концептуалната разработка Concept CLA Class и обновеният EQS Saloon.

От Mercedes-Benz анонсират също по този начин, че компанията ще показва и още няколко новости, свързани с Mercedes‑Maybach и фамилията Mercedes‑Benz E‑Class.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР