Mercedes-Benz обяви, че през пролетта на следващата година ще бъдат осъществени първите

...
Mercedes-Benz обяви, че през пролетта на
следващата година ще бъдат осъществени
първите
Коментари Харесай

Нов дизелов Mercedes-Benz G-Class

Mercedes-Benz разгласи, че напролет на следващата година ще бъдат осъществени първите доставки на новата дизелова версия G 350 d на G-Class.

От Mercedes-Benz дават обещание, че G 350 d ще предложи отлична горивна изгодност с комбиниран индикатор от 9.6 до 9.8 литра на 100 километра, което го трансформира в най-пестеливото предложение в семеството, което включва G 500 и AMG G 63.

Новият G 350 d е оборудван с редови, шестцилиндров дизелов елемент, който е в състояние да генерира максимална мощност от 286 конски сили и максимален въртящ миг от 600 Нм в диапазона 1200-3200/мин. С негова помощ и в композиция с оптимизираната за двигателя деветстепенна роботизирана предавателна кутия 9G-TRONIC, всъдеходът е в състояние да се форсира от 0 до 100 км/ч за 7.4 секунди и да развие оптималната скорост на придвижване от 199 км/ч.

Новият G 350 d предлага и значително увеличено спрямо предшественика си общоприетоо съоръжение, в това число седалки с кожена тапицерия, изпълнено с ARTICO кожа предно табло, дървени апликации и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР