Mercedes-Benz обяви, че най-луксозният електрически SUV на компанията- EQS SUV

...
Mercedes-Benz обяви, че най-луксозният електрически SUV на компанията- EQS SUV
Коментари Харесай

Най-луксозният електрически SUV на Mercedes-Benz вече и в Европа

Mercedes-Benz разгласи, че най-луксозният електрически SUV на компанията- EQS SUV на Mercedes-Maybach, към този момент участва публично и на европейския авто пазар.

Mercedes-Maybach EQS SUV стъпва в Европа, откакто беше стартиран първо в Китай и Съединените Американски Щати, като дава обещание да предложи на локалните платежоспособни консуматори " извънредно електрическо пътно държание ", " грациозен разкош и комфорт " и най-хубавото във връзка с технологиите, които Mercedes-Benz е в положение да предложи на пазара все още, а за търсещите нещо още повече, от компанията са планували пакет Night Series.

С съществени габарити дължина 5125 мм, широчина 2034 мм и височина 1721 мм, Mercedes-Maybach EQS SUV се предлага на европейския пазар във версия Mercedes-Maybach EQS 680 SUV, която идва с два електромотора за задвижване на четирите колела.

Мощността на електрическия автомобил е 658 конски сили, а наличният въртящ миг е 950 Нм.

При съществуване на подобаваща бърза зарядна инфраструктура, Mercedes-Maybach EQS SUV може да се възползва от потенциал от до 200 kW, което съгласно изчисленията на марката е задоволително за генерирането на до 230 километра нов пробег за 15 минути.

В взаимозависимост от стила на ръководство и атмосферните условия, електрическият флагман дава обещание свободен пробег от до 612 километра, както и опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 4.4 секунди и оптималната скорост на придвижване от 210 км/ч.

Цената на EQS SUV на Mercedes-Maybach започва от 200 600 евро в Германия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР