Mercedes-Benz обяви, че на 3 януари, в социалната медийна платформа

...
Mercedes-Benz обяви, че на 3 януари, в социалната медийна платформа
Коментари Харесай

VISION EQXX : най-ефективната кола на Mercedes-Benz

Mercedes-Benz разгласи, че на 3 януари, в обществената медийна платформа на марката- Mercedes me, ще се състои международната премиера на напълно нов прототипен модел на компанията, наименуван VISION EQXX.

С напълно електрическо задвижване, VISION EQXX ще дебютира пред света като най-ефективното транспортно средство, което е било основано от Mercedes-Benz. За прототипа, от компанията споделят също по този начин, че е доказателство, което акцентира освен силата за нововъведения на марката, само че също по този начин и за задачите Lead in Electric и Lead in Car Software.

ще показва също по този начин преимуществата, които съгласно Mercedes-Benz са вероятни посредством преосмислянето на фундаменталните разбирания отначало, като от марката дават обещание забавни вести във връзка с задвижването, еко-отговорните материали и ингенеринговата активност.

След цифровата си премиера, VISION EQXX на Mercedes-Benz ще бъде демонстриран и по време на профилираното ревю за потребителска електроника CES 2022 в Лас Вегас.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР