Mercedes-Benz използва участието си на специализираното за потребителска електроника изложение CES в

...
Mercedes-Benz използва участието си на
специализираното за потребителска
електроника изложение CES в
Коментари Харесай

CES 2020: Mercedes-Benz показа VISION AVTR

Mercedes-Benz употребява присъединяване си на специализираното за потребителска електроника ревю CES в Лас Вегас, за да показва за първи път в света новата си футуристична студийна разработка VISION AVTR.

Както подсказва името на автомобила, Mercedes-Benz VISION AVTR е създаден взаимно с екипа на кино лентата Аватар, само че в същото време от компания разясняват, че съкращението означава и Advanced Vehocle Transformation, и съчетава вижданията на дизайнерите и инженерите на марката за подвижността на по-далечното бъдеще.

С футуристичен екстериор и интериор, изцяло ново преживяване сред индивида и бордовата система, включително и с биометрична връзка, Mercedes-Benz VISION AVTR се отличава също по този начин и с първото за марката решение за консолидиране на графенов батериен блок с потенциал от към 110 kWh и автономност на придвижването от над 700 километра.

Задвижването на Mercedes-Benz VISION AVTR се осъществява чрез четирите му ламелни колела, а общата мощ на задвижващата система е съвсем 480 конски сили.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР