Mercedes-Benz C 300 от 2022 г. прилича повече на S-класа,

...
Mercedes-Benz C 300 от 2022 г. прилича повече на S-класа,
Коментари Харесай

C-класата на Mercedes заприличва все повече на S-Klasse

Mercedes-Benz C 300 от 2022 година наподобява повече на S-класа, в сравнение с който и да е от своите прародители. Заедно с новото съоръжение той получи напълно нов интериор и екстериор.

Новият C 300 се предлага в три разнообразни разновидността, само че всички споделят еднакъв мотор и трансмисия. Той създава мощ от 255 конски сили, а задвижването на задните колела е общоприетоо, само че се предлага и задвижване на всички колела.

Експерти от марката, създали първите му проби, настояват, че колата е извънредно надеждна. Разбира се, съвсем новите гуми Pirelli P Zero имат нещо общо с това, само че несъмнено системата AWD вдъхва още повече доверие.

Експертите споделят още, че не са имали никакво утежняване на качеството спрямо по-старите коли на марката през седемте дни на проби на C 300. Защото има доста отзиви, че Mercedes-Benz прави коли с по-ниско качество от преди.

В допълнение към Advanced Driving Assistance Package (ADAP) няма пакет Plus. За C 300 е прибавен деен помощник за мъртвата зона, деен помощник за спешно прекъсване, деен помощник за промяна на лентата, деен помощник за поддържане на лентата, деен помощник за ограничение на скоростта и доста други технологии, заимствани непосредствено от S-Klasse..

В съпоставяне с по-старите модели на Mercedes-Benz, той е доста по-напреднал. Например по време на работата с колата специалистите споделят, че не са имали нито едно подправено предизвестие.

Освен това функционалности като деен помощник за промяна на лентата са в действителност впечатляващи. Експертите също оцениха усъвършенствания круиз надзор с функционалност за прекъсване и пускане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР