Mercedes-AMG обяви, че компанията продължава с тестовете на дългоочакваната хиперкола Project ONE,

...
Mercedes-AMG обяви, че компанията продължава с
тестовете на дългоочакваната хиперкола
Project ONE,
Коментари Харесай

Mercedes-AMG продължава с тестовете с Project ONE

Mercedes-AMG разгласи, че компанията продължава с тестовете на дълго чаканата хиперкола Project ONE, доближавайки плана до неговото финализиране.

От Mercedes-AMG споделят, че няколко предпроизводствени представителя на Project ONE се намират на изпитателната писта на компанията в развойния център в Имендиген, като главният акцент в тези нови проби е скоростта.

Друга забавна специфичност на новата инициатива, която придвижва колата от тестовия стенд на пистата, е фактът, че именно там ще бъде разпрострат и целия потенциал на хиперкарът и неговата хибридна задвижваща система с максимална мощ от над 1000 конски сили. На действителни тествания ще бъде поставена също по този начин и дейната аеродинамика на Project ONE.



Project ONE на Mercedes-AMG беше обявен през 2017 година на интернационалното ревю във Франкфурт, като тогава от компанията споделиха, че ще бъде в състояние да измине в чист електрически режим до 25 километра, да се форсира от 0 до 200 км/ч за по-малко от 6 секунди и да развие максимчална скорост от над 350 км/ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР