Mercedes-AMG изпраща своите компактни SUV GLA и GLB в следващия

...
Mercedes-AMG изпраща своите компактни SUV GLA и GLB в следващия
Коментари Харесай

GLA и GLB от Mercedes-AMG с модернизирано оборудване

Mercedes-AMG изпраща своите компактни SUV GLA и GLB в идващия моделен цикъл с голям брой нови функционалности и разширено общоприетоо съоръжение. Новият дизайн на предната ризница с емблемата на AMG и новите светлинни подписи за фаровете и задните светлини слагат образни акценти. Стандартно за осветлението към този момент се употребява единствено LED технология. Опционално се оферират " Multibeam " LED фарове.

Друга отличителна линия на фейслифта - разширенията на калниците на GLA към този момент са боядисани в цвета на каросерията. Има и нещо ново във връзка с технологията на мотора: GLA 35 4Matic и GLB 35 4Matic към този момент имат общоприетоо задвижван от ремък стартер-генератор (BSG) и спомагателна 48-волтова бордова мрежа.

Второто потомство RSG работи като мек хибрид. В допълнение към краткотрайното нарастване на продуктивността от 10 кВт/14 к.с., също по този начин се разрешава функционалности като придвижване по инерция и рекуперация за по-голяма успеваемост. 48-волтовата технология също би трябвало да усили комфорта, като направи преходите сред функционалностите старт-стоп и придвижване по инерция съвсем незабележими.

Мощният 2,0-литров, четирицилиндров, турбо мотор доставя 225 кВт/306 к.с. мощ, която се разпределя изменчиво към четирите колела посредством трансмисията AMG Speedshift DCT 8G и задвижването на четирите колела. Моделите оферират необятна гама от стратегии за ръководство - от доста спортно до удобно.

Най-новото потомство волан AMG Performance е общоприетоо в интериора. Бутоните на AMG кормилото впечатляват с брилянтни екрани и интуитивна операционна логичност. Важни функционалности за шофиране и всички стратегии за шофиране могат да се управляват посредством него, без да сваляте ръцете си от кормилото.

Информационно-развлекателната система MBUX също е настояща с нов, характерен за AMG дизайн на екрана и разширени функционалности. Мини игрите в нея разрешават да прекарате времето си занимателно при паркиране. Apple Car Play и Android Auto могат да бъдат свързани безжично към автомобила. По-високата USB мощ на зареждане и спомагателен USB-C порт усъвършенстват свързаността.

Някои системи за подкрепяне на шофирането също оферират уголемен набор от услуги. Активният помощник за поддържане на лентата, да вземем за пример, в този момент поправя посредством лека интервенция на кормилото, вместо посредством системата ESP, което е доста по-удобно. Следващото потомство на пакета за паркиране поддържа паралелно паркиране и предлага 360-градусова визуализация на паркиране благодарение на камера благодарение на 3D изображения.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР