Mercedes AMG GT се появи на пазара през 2015 година,

...
Mercedes AMG GT се появи на пазара през 2015 година,
Коментари Харесай

Над 1000 конски сили за AMG GT Black Series

Mercedes AMG GT се появи на пазара през 2015 година, а 5 години по-късно видяхме най-мощната му версия Black Series. Мощността в фабричен тип е 720 конски сили, а под капака можем да намерим 4.0-литров бензинов осмак с две турбини. Автомобилът държи върха за най-бърза обиколка на Nurburgring от сериен автомобил, само че за някои това очевидно не е задоволително.



Тунинг компанията Opus предлага леки промени по софтуера и мотора на Mercedes-а, които покачват доста мощността му. Ако решите, че не желаете да прекалявате, то единствено смяна на софтуера ще ви обезпечи към 825 конски сили, а нови турбини и генерация могат да покачат конете до 920.

 Над 1000 конски сили за AMG GT Black Series

Ако пък ви се желае да имате мощността на Bugatti Veyron, то ковани бутала, изменена горивна система и укрепване на скоростната кутия ще ви донесат по този начин мечтаните 1001 коня.
 Над 1000 конски сили за AMG GT Black Series

Със същите промени и различен програмен продукт може да получите 1111 конски сили, като даже и тук предаването си остава задно, а от компанията дават обещание държание като на атмосферен автомобил, макар сериозните турбини.
Снимки: Opus  Над 1000 конски сили за AMG GT Black Series

Ако по някаква случайност сте едни от късметлиите, притежаващи AMG GT Black Series, то към този момент може да се възползвате от първите два разновидността, само че за по-мощните ще би трябвало да изчакате още най-малко месец, преди модификациите да са изцяло подготвени и тествани.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР