Mercedes-AMG GT 4 Door е на пазара вече 3 години,

...
Mercedes-AMG GT 4 Door е на пазара вече 3 години,
Коментари Харесай

Хибридният AMG GT 73 ще предлага над 800 конски сили

Mercedes-AMG GT 4 Door е на пазара към този момент 3 години, само че наподобява че от немската компания към момента има какво да покажат. До момента най-мощната версия, която излиза от завода на Mercedes разполага с 4.0-литров бензинов осмак с две турбини и 639 конски сили. Въртящият миг доближава 900 нютон метра, а ускорението от 0 до 100км/ч лишава едвам 3.2 секунди.



През тези три години се появиха доста разнообразни тунинг компании, които даваха повече коне за четиривратото купе, само че не щеш ли най-сетне и от Mercedes ще покажат още по-силна версия на най-мощната си серийна кола.



Новият показател 73 в името на AMG GT 73 за жалост не демонстрира съществуването на 7.3-литров мотор, само че към този момент свикнахме с това. Той отбелязва хибридно задвижване и ще бъде употребен и в бъдещите модели на марката.



Промените по отношение на общоприетото AMG GT63 S не са изключително забележими на пръв взор, само че включват друга предна ризница, по-леки джанти и друг заден дифузьор. Най-лесно ще познаете хибридната версия по емблемата на предния калник, която гласи “V8 Biturbo E Performance”, вместо досегашното „ V8 Biturbo 4Matic+ “.



За наслада на почитателите, осмака няма да бъде сменен от по-малък мотор, само че пък ще работи дружно с електромотор. Очаква се оптималната мощ да бъде над 800 конски сили, а ускорението до 100км/ч. да лишава по-малко от 3 секунди.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР