Менторката на млади звезди от Гласът на България“ Михаела Филева

...
Менторката на млади звезди от Гласът на България“ Михаела Филева
Коментари Харесай

Михаела Филева спипана с чужд мъж!

Менторката на млади звезди от „ Гласът на България “ Михаела Филева бе засечена от фотографите на „ Ретро “ в компанията на непознат мъж в центъра на София, разбра HotArena.

Двамата радушно си бъбреха и се смееха на скамейка в парка, а близостта сред тях бе явна. Това се случва скоро откакто поп звездата призна, че от няколко месеца в живота си има нов мъж – маркетинг експертът Стефан. Дали с него са скъсали скоропостижно, или Михаела просто се е отдала на краткотрайна случка с незнайния мачо от фотосите, не е ясно.

На всичкото от горната страна Филева показва неприятни обноски посред центъра на София. Певицата напълно не е образец за подражателство, тъй като най-невъзпитано си покатери краката с обувките върху скамейка за отдих, до момента в който лакомо си хапваше сладолед в кутийка.

Седнала по турски, поп звездата не спря да приказва оживено на захласнатия по нея събеседник, освен това цялостна с храна уста. Изпълнителката енергично ръкомахаше и се обясняваше, а младежът я гледаше безропотно с възходящ интерес.  

Само преди дни тя сипеше суперлативи за връзката си със Стефан, само че очевидно е склонна към фриволни действия и в този момент се уединява с различен, сплетничат нейните сътрудници.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР