Мениджърите на Ливърпул и Манчестър Сити Юрген Клоп и Хосеп

...
Мениджърите на Ливърпул и Манчестър Сити Юрген Клоп и Хосеп
Коментари Харесай

Гуардиола и Клоп очакват труден мач в дербито между Манчестър Сити и Ливърпул в неделя

Мениджърите на Ливърпул и Манчестър Сити Юрген Клоп и Хосеп Гуардиола споделиха, че чакат сложен дуел в дербито сред двата отбора тази неделя.

" Мърсисайдци " одобряват британския първенец на своя " Анфилд " на 16 октомври (неделя) от 18.30 часа в най-интригуващия дуел от 11-ия кръг на британската Висша лига.

Преди срещата Клоп подчертава върху проблемите, които може да сътвори огромната звезда на " жителите " Ерлинг Холанд, който не стопира да бележи от началото на сезона.

" Когато играеш против някой, който сега е най-хубавият нападател в света, би трябвало да се увериш, че не получава прекомерно доста топки. Точно това ще опитаме да създадем ние, само че явно, в случай че затвориш Холанд с прекомерно доста играчи, тогава оставяш свободни пространства за останалите състезатели на Манчестър Сити, които също са от международна класа. Определено няма да ни е елементарно. Това е огромно предизвикателство, футболен проблем, за който би трябвало да намерим решение. Способностите му да осъществя голове са изключителни, а също така се движи интелигентно. Комбинацията от качествата му го прави специфичен. Той пристигна в Манчестър Сити, където е заобиколен от страхотни футболисти и пасна съвършено ", показа немският експерт.

Неговият сътрудник Пеп Гуардиола пък съобщи, че чака да види Ливърпул в най-хубавата му форма, макар че " мърсисайдци " са неуверени досега през акцията.

" Познавам качествата, които имат, а те знаят нашите. Ако до края оставаха три мача, бих споделил, че не могат да ни догонят в класиране, само че все още към момента има доста време, плюс Световното състезание, тъй че всичко може да се случи. Винаги е мъчно в мачовете против тях, тъй че и в този момент чакам тежък дуел. Мачът се взема решение на терена, а не от класирането, тъй че няма значение къде се намираме ние и къде – те. Нашето най-голямо достижение към този момент е постоянството ни. Наистина всичко може да се промени. Преди няколко месеца Ливърпул се бореше за четири трофеи. Това е същият тим, същият управител, всичко е част от футбола. Винаги чакам най-хубавото от тях ", разяснява Гуардиола.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР