Мениджърът Пеп Гуардиола отхвърли коментарите, че воденият от него Манчестър

...
Мениджърът Пеп Гуардиола отхвърли коментарите, че воденият от него Манчестър
Коментари Харесай

Гуардиола: Манчестър Сити трябва да продължи силната игра

Мениджърът Пеп Гуардиола отхвърли мненията, че воденият от него Манчестър Сити мисли единствено за това по какъв начин да се завърне на върха във Висшата лига, до момента в който се приготвя за мача вкъщи против борещия се оцеляване в елита тим на Евертън.

Шампионите могат да се изкачат преди всичко в класирането най-малко за няколко часа, в случай че победят " карамелите " в съботния ранен следобяд на стадион " Етихад ". Няколко часа по-късно Ливърпул играе пред лична аудитория против Бърнли.

" Трябва да продължим, както сме правили в продължение на доста години. Нивото ни е повече от обичайно, ние играехме добре, даже когато не печелехме. Ситуацията беше сходна беше през целия сезон, само че на следващия ден се разсънваме и отиваме непосредствено да играем  мач, тъй че би трябвало да сме подготвени. Евертън постоянно реализира положителни резултати тук. Не знам за какво. Може би са положителни, тъй че би трябвало да сме подготвени ", разяснява испанският експерт пред медиите в петък.
 
Евертън няма победа във Висшата лига от средата на декември и е заплашен от изпадане след отнемането на 10 точки от актива на клуба от Мърсисайд.

Звездите на " небесносините " Ерлинг Холанд и Кевин де Бройне са изцяло подготвени да стартират първия си домашен мач дружно през този сезон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР