Мениджърът Николай Жейнов говори пред Sportal.bg относно посещението на Филип

...
Мениджърът Николай Жейнов говори пред Sportal.bg относно посещението на Филип
Коментари Харесай

Жейнов: Интересът към Филип Кръстев е голям

Мениджърът Николай Жейнов приказва пред Sportal.bg по отношение на визитата на Филип Кръстев в базата на Манчестър Сити. Националът е благосъстоятелност на белгийския Ломел, който е под шапката на Ман Сити Футбол Груп. Агентът призна, че са извършени диалози за нов контракт, като има възможност Кръстев да бъде привикан от наема си, в случай че англичаните получат добра оферта за него.

“Визитата бе доста ползотворна. Филип получи покана за посещаване в базата на Манчестър Сити преди към месец, като главната причина бе да се направи един разбор на развиването му в последната година. Медицински, статистически, функционален, а не на последно място и психически, защото това е един аспект, на който се обръща много огромно внимание. Показанията бяха, че Филип се развива в много позитивна посока, като данните в някои от съставените елементи бяха, че той е измежду най-хубавите в Европа за своята възраст ”, сподели Жейнов.

“Имахме и диалози за нов контракт и живот и здраве скоро може да имаме съгласие. Инициативата за договарянията бе от страна на Сити Груп, защото както те споделиха, че виждат вероятност в развиването му и са удовлетворени от напредъка му. Настоящият договор изтича през 2025 година, като концепцията естествено е да го удължим на по-добри параметри, само че несъмнено спомагателни елементи няма по какъв начин да разкрия ”.

“От Ман Сити ни осведомиха, че има много запитвания за Филип. Също по този начин и вследствие на работата на нашата организация в последните години и най-много от неговото показване в Левски и налагането му в националния тим, има сериозен интерес към него. Постоянно получавам запитвания какво е неговата обстановка от клубове и сътрудници сътрудници. Към момента той има към момента шест месеца в Левски, като желанието му е да бъде предан към тима, който му оказа помощ в сложен миг. Истина е обаче, че Сити Груп има правото да го повика и да одобри оферта за него, в случай че тя е задоволително добра за клуба. Независимо дали става дума за наем, наем с алтернатива за закупуване или трансфер ".

" От Сити Груп демонстрираха много огромно схващане и визионерство през лятото, когато се съгласиха да оставят Филип в Левски за още една година и да поемат част от заплатата му, като даже отхвърлиха няколко оферти, които за тях бяха доста по-изгодни от финансова позиция. Дори и в последния ден на трансферния интервал имаше много добра оферта, само че мнението на Филип изрично бе, че не е правилно да остави Левски от през днешния ден за на следващия ден, както се споделя. Моментът бе тъкмо преди мача за Суперкупата. Накратко не са доста клубовете, които биха създали такова нещо. От друга страна те резервираха правото си, да го привикат през зимната пауза, в случай че постъпят предложения, които са по-добри и допустими. От Левски са наясно с това, а в случай че пък настъпят промени на " Герена " с нов притежател, те също могат да излязат с предложение към Сити. Естествено, в случай че има публични предложения, ще би трябвало да се вземе под внимание и желанието на Филип, тъй че в идните седмици ще има изясненост ”, съобщи още Жейнов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР