Мениджърът на заяви, че на футболистите му може да им

...
Мениджърът на заяви, че на футболистите му може да им
Коментари Харесай

Артета: Липсва ни увереност, но борбеността не е проблем

Мениджърът на съобщи, че на футболистите му може да им липсва убеденост, само че те към момента се борят за реализиране на резултати и се надяват да сложат завършек на серията си от седем мача без победа във Висшата лига, когато одобряват по-късно през днешния ден.

" Артилеристите " изгубиха пет от тези седем срещи и се смъкнаха до 15-о място, а също по този начин отпаднаха от шампионата за Купата на Лигата от след домакинска загуба с 1:4 във вторник.

" Усещам, че ни липсваше убеденост в избрани моменти, само че сигурно борбеността не е проблем ", сподели Артета. " Най-доброто лекарство в тези обстановки е да спечелите мач. Всяко проваляне е следващият нараняващ миг, следващото отчаяние, следващият миг, в който би трябвало да се издигнете и това лишава доста сила ", добави той.

Артета също по този начин упрекна " неприятния шанс " за резултатите на отбора, след които Арсенал се приближи на четири точки от зоната на изпадащите. " Опитваме се да отговорим всяка седмица, само че по разнообразни аргументи не реализираме резултати. Трябваше да спечелим против, против, против. Трябва да обърнем нещата. Този неприятен шанс, по отношение на резултатите ни, би трябвало да се промени фрапантно, тъй като по този начин е доста комплицирано да се печелят мачове във Висшата лига ", сподели още Артета.

Нападателят на е под въпрос за мача поради контузия на прасеца, а крилото също е с травма. От 19:30 през днешния ден Арсенал посреща Челси в един от най-интересните мачове за Боксинг дей.
Премиър лийг 15 кръг, събота 26 декември  Арсенал 19:30предстои  Челси
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР