Мениджърът на Уест Хям Дейвид Мойс беше изключително приятно изненадан

...
Мениджърът на Уест Хям Дейвид Мойс беше изключително приятно изненадан
Коментари Харесай

Дейвид Мойс с гръмко обещание към България, Стюърт Пиърс прати специални поздрави на Варна

Мениджърът на Уест Хям Дейвид Мойс беше извънредно прелестно сюрпризиран от българския футболен държавник Кирил Евтимов.

Двамата се видяха след полуфинала на Лигата на конференциите, в който " чуковете " обърнаха АЗ Алкмаар за триумфа с 2:1. Шотландският експерт получи британския превод на книгата " Петнадесет съкровища от българските земи ".

Мойс остана впечатлен от оповестените на страницата фотоси от античните благосъстояния на България и се закани освен да прегледа и прочете книгата, само че и да посети родината ни при първа опция. Като човек, който е прекарал част от кариерата си в Манчестър Юнайтед, мениджърът на Уест Хям се поинтересува от някогашния нападател на " алените дяволи " Димитър Бербатов.

Една от другите любопитни срещи на Евтимов на " Лондон Стейдиъм " беше с някогашния британски национал Стюърт Пиърс. Психо си спомни за свои гостувания в България като футболист и треньор.

Той се сети за постигнатата под негово управление победа на младежките национали на Англия с 2:0 над България в София през 2007 година

Бившият бранител на " трите лъва " изпрати специфични поздрави на жителите на Варна и призна, че точно от морската ни столица пази най-ярките си мемоари от България.
 Снимка 617980
Източник:

Точно преди 36 години той гостува във Варна. На 11 май 1987 година дружно със съотборниците от Нотингам Пиърс взе участие в другарски мач против събирателен тим на Варна. Срещата приключва при резултат 1:1. Стюърт Пиърс помни добре варненската си аудиенция, защото за него това е бил първи досег с комунистическия свят оттатък Желязната завеса по времето на Студената война.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР