Мениджърът на Тотнъм Маурусио Почетино похвали състава си след успеха

...
Мениджърът на Тотнъм Маурусио Почетино похвали състава си след успеха
Коментари Харесай

Почетино похвали Ндомбеле и заяви: Това е само началото

Мениджърът на Тотнъм Маурусио Почетино похвали състава си след триумфа над Астън Вила в съботната вечер.

Особено удовлетворен остана от представянето на новото попълнение Танги Ндомбеле. Той означи първото си попадение за „ шпорите “ нощес, изравнявайки против „ бирмингамци “. 22-годишният халф стартира несигурно, само че с течение на мача съумя да покаже своите качества в центъра на терена.

„ Беше необикновено показване. Но, в случай че би трябвало да съм почтен, има още доста какво да усъвършенства. Той сподели единствено 30 или 40 % от своя капацитет “, съобщи Почетино.

„ Един от аспектите, които желае да усъвършенства е отбелязването на голове. Той не вкарваше доста за Лион, само че има голям капацитет, който може да употребява “.

„ Той означи още в първия си мач. Обнадежден съм за него, идва от друга страна и акомодацията постоянно е сложна, само че ние сме тук, с цел да му помогнем да се усеща удобно, както в клуба, по този начин и на терена “.

Аржентинецът разяснява и решението си да остави една от звездите на отбора Кристиан Ериксен отвън стартовата единайсеторка.

„ Когато Кристиан се появи на терена беше по-свеж и придаде повече сигурност в средата на терена. Той оказа помощ на тима да завоюва мача и се веселя по тази причина. Той е топ състезател. Това е преимуществото да не пускаш състезател да играе цялостни 90 минути “, приключи Почетино.

Следващата седмица „ лондончани “ гостуват на първенеца Манчестър Сити.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР