Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино заяви, че неговите футболисти все

...
Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино заяви, че неговите футболисти все
Коментари Харесай

Почетино: Още сме като в сън

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино съобщи, че неговите футболисти към момента са подвластни на страстите от класирането за полуфиналите в Шампионската лига. Снощи възпитаниците на аржентинеца отстраниха Манчестър Сити след голов трилър и общ резултат 4:4, като попадение на непознат терен реши разногласието. В събота двата тима още веднъж ще играят един против различен в дуел от Висшата лига.

" Всички сме изтощени след тази страхотна, луда, невероятна нощ. За нас класирането на полуфиналите на Шампионската лига значи доста. Все още не сме се осъзнали, тъй като към момента сме като в сън. Можем да почувстваме щастието на почитателите си, а също и посланията на фамилии и другари ", сподели съобщи Почетино на нова конференция през днешния ден.

" Но сме съсредоточени и заети с подготовката за съботния мач и по тази причина не си разрешаваме се разсейваме. Нашата работа е да бъдем фокусирани и да използваме всички средства, с цел да сме подготвени за събота ", добави той.

Тотнъм е на трето място във Висшата лига и ще се опита да приключи в топ 4 за четвърти следващ сезон.

" За 10 дни ще изиграем три мача против Сити. Всички мислят, че се познаваме по-добре в този момент, само че нямаме доста време да упражняваме или да се подготвим ", сподели още Почетино.

В първия си полуфинал на европейски клубен шампионат след 1961/1962 година Тотнъм ще играе против Аякс. Първият дуел е в Лондон на новия стадион на " шпорите " на 30 април.

" Трябва да сме скромни. Никой не ни е очаквал да победим Манчестър Сити. Това може да ви даде голямо самочувствие, само че в случай че не сте задоволително интелигентен, с цел да го управлявате, тази победа може да ви направи слаби. Най-важното е да покажем почит към Аякс. Те победиха Реал Мадрид и Ювентус, което значи, че са любимец против нас - това е действителността ", разяснява Почетино. Шампионска Лига 1/4 кръг, сряда 17 април  Манчестър Сити 4:3краен резулат  Тотнъм
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР