Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино е шокиран от наказанието си

...
Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино е шокиран от наказанието си
Коментари Харесай

Почетино: Шокиран съм, това е нечестно

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино е шокиран от наказването си да не управлява " шпорите " в два мача, наложено от Футболната асоциация в Англия. Също по този начин аржентинският експерт би трябвало да заплати санкция в размер на 10 хиляди лири поради засегнатост против основния арбитър Майк Дийн след дуела на Тотнъм с Бърнли, изгубен с 1:2 през февруари. След последния сигнал тогава Почетино нахлу на терена и влезе в свада с арбитъра. По-късно наставникът се извини и призна виновността си.

" Шокиран съм и считам, че това е непочтено. Какво мога да направя? Нищо, би трябвало да го приема. Все още би трябвало да видя деликатно аргументите, само че писмото към момента не е пристигнало. Наказан съм за два дуела. Толкова съм изумен и желая да схвана какво ги е предиздвикало да вземат това решение. Това е моят седми сезон в Англия и може да видите по какъв начин съм се държал още от първия ми ден ", разяснява Почетино пред английските медии.

- " It is completely unfair. "

Mauricio Pochettino hasn't taken his two-match touchline ban too well...
— Sky Sports Premier League (@SkySportsPL) March 7, 2019
Следващият противник на Тотнъм е Саутхамптън, някогашният тим на аржентинския управител. " Искам Саутхамптън да приключи сезона по много по-добър метод. Много хора са афектирани, че напуснах клуба и в никакъв случай няма да ми го простят. Все още обичам Саутхамптън, а мениджърът Ралф Хазенхютъл прави чудесна работа ", добави Почетино. Премиър лийг 30 кръг, събота 9 март  Саутхамптън 17:00предстои  Тотнъм
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР