Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо разкри за Sky Sports, че

...
Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо разкри за Sky Sports, че
Коментари Харесай

Кейн и Сон са напълно възстановени от травмите си

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо разкри за Sky Sports, че всички негови играчи са излекувани от контузиите си, само че всеки един от тях ще изпита усложнения с намирането на върхова форма заради неналичието на игрово време.

Преди пандемията от ковид да прекрати футбола, „ шпорите “ имаха редица проблеми с контузени играчи, в това число и дълготрайната на Хари Кейн поради раздран адуктор, счупената на ръка на Хюн Мин Сон, както и отсъствията на Стивън Бергвайн и Муса Сисоко. Португалският ментор бе заставен да опитва със състава си през февруари и март заради контузиите, а това докара до отпадания от ФА Къп и Шампионската лига.

Все още не е посочена съответна дата за възобновяване на сезона във Висшата лига и футболистите не са се завърнали към тренировки с контакт, само че Моуриньо сподели, че играчите му са възобновени от травмите си, като предизвести, че това е доста по-различно от това да си в оптимална физическа форма.

„ Не мога да кажа, че те са подготвени за игра в този миг, тъй като едно е да се възстановиш от травма, друго е да си подготвен за игра. В случая на Хари, мисля, че той не е играл от пет месеца насам, само че всички играчи са към този момент възобновени. Те упражняват още веднъж, въпреки и при ограничавания. Не може да влизаме в единоборства и би трябвало да съблюдаваме отдалеченост. Хари Кейн, Сон, Бегвайн, Сисоко, всички са добре. Мисля, че още две седмици естествени тренировки, когато управляващите ни разрешат, ще са задоволителни за момчетата – несъмнено, не за откриване на максимума от капацитета им, това ми се коства невероятно на този стадий. За нас насилствената пауза пристигна в подобаващ миг, защото за последно отстъпихме на Република България Лайпциг, когато нямахме нужните варианти, в това число в офанзива, а в този момент Ерик Ламела, Сон, Деле Али, Хари Кейн, Стивън Бергвайн, всички са разполагаем “, сподели Моу за The Football Show.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР