Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо разкри, че по всяка вероятност

...
Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо разкри, че по всяка вероятност
Коментари Харесай

Моуриньо с типичен коментар за наказанието на Дайър

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо разкри, че по всяка възможност клубът няма да апелира наказването, което Футболната асоциация на Англия наложи през днешния ден на Ерик Дайър. Английският национал бе глобен за четири мача и му наложена санкция в размер на 40 000 паунда, откакто на 4 март налетя да бие последовател на Норич на трибуните. Португалецът обаче отхвърли да отговори на въпроса дали счита наказването за прекомерно сурово, намеквайки, че може да има проблеми, в случай че го направи.  Обявиха наказването на Ерик Дайър, който скочи да бие почитател на трибуните

" Няма да отговоря на този въпрос. Ако го направя, ще имам неприятности, каквито не желая да имам. Затова няма да разясня.

Честно казано нямам доверие клубът да апелира, тъй като в такива случай се поема риск. Нека най-малко стартираме идващия сезон без наказване. Знам по какъв начин се работи при такива решения на ФА. Имате достъп до статистиката по отношение на това какъв брой тъжби са били сполучливи и какъв брой са останали без триумф ", съобщи Моуриньо.
" If I answer I am going to be in trouble... "

Jose Mourinho was not keen to express his feelings on Eric Dier's four game ban
— Sky Sports News (@SkySportsNews) July 8, 2020
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР