Мениджърът на Тотнъм - Антонио Конте заяви, че няма да

...
Мениджърът на Тотнъм - Антонио Конте заяви, че няма да
Коментари Харесай

Антонио Конте: Трябва да опитам да бъда по-спокоен

Мениджърът на Тотнъм - Антонио Конте съобщи, че няма да може да разчита на бранителя Ерик Дайър за мача с Арсенал. Двата тима ще се изправят един против различен в неделя.

" Ерик Дайър е контузен, има мускулен проблем и няма да е разполагаем за мача с Арсенал. Жалко е, че би трябвало да изиграем тези три мача преди паузата, а по-късно би трябвало да възстановим играчите. Важно е да го създадем, тъй като имаме доста контузени играчи, а обстановката с ковид продължава да я има, вършим проби всеки ден и от време на време получаваме изненади. Подготвяме се за този мач с Арсенал. Всички тимове страдат сега.

Със сигурност би трябвало да опитам да бъда по-спокоен. Ще е мъчно да се накарам да изживявам мачовете по друг метод, само че от време на време би трябвало да седнеш и да оставиш играчите да взимат най-хубавите решеия и да се оправят с компликациите в мачовете. Това е част от процеса по възстановяване на това те да имат повече отговорност при взимането на решения в мачовете. Приех тази работа, с цел да работя в един съвременен клуб, което е добре за всеки треньор. Повтарям, че в този момент е време за работа. Аз направих своите оценки на обстановката и считам, че единственото, което ни остава, е да работим, с цел да я подобрим ", съобщи Конте.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР