Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте заяви, че няма да може

...
Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте заяви, че няма да може
Коментари Харесай

Конте: Понякога и шофьорът може да седне спокоен

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте съобщи, че няма да може да разчита на бранителя Ерик Дайър за дербито с Арсенал в неделя.

“Ерик Дайър е контузен, има мускулен проблем и няма да е разполагаем за мача с Арсенал. Жалко е, че би трябвало да изиграем тези три мача преди паузата, а по-късно би трябвало да възстановим играчите. Важно е да го създадем, тъй като имаме доста контузени играчи, а обстановката с ковид продължава да я има, вършим проби всеки ден и от време на време получаваме изненади. Подготвяме се за този мач с Арсенал. Всички тимове страдат сега ”, съобщи италианският експерт.

След това трябваше да дава отговор на въпрос дали е станал по-спокоен край тъчлинията.

“Не мисля, само че би трябвало да питате съдията или четвъртия арбитър на мача с Челси дали бях спокоен. Той ще се изненада от сходен въпрос. Със сигурност би трябвало да опитам да бъда по-спокоен. Мога да карам колата, само че от време на време и шофорът може да остане седнал и спокоен. Това е част от процеса да дам повече отговорност да играчите. Ще е мъчно да се накарам да изживявам мачовете по друг метод, само че от време на време би трябвало да седнеш и да оставиш играчите да взимат най-хубавите решеия и да се оправят с компликациите в мачовете. Това е част от процеса по възстановяване на това те да имат повече отговорност при взимането на решения в мачовете. Приех тази работа, с цел да работя в един съвременен клуб, което е добре за всеки треньор. Повтарям, че в този момент е време за работа. Аз направих своите оценки на обстановката и считам, че единственото, което ни остава, е да работим, с цел да я подобрим ”, съобщи Конте.
 Алегри: Този сезон №1 е Интер, а през идващия - ще забележим Алегри: Този сезон №1 е Интер, а през идващия - ще забележим 14 яну | 17:36 699 1  Милан губи Томори за към месец Милан губи Томори за към месец 14 яну | 17:17 538 0  Пестеливо тъждество в дербито на Западна Африка Пестеливо тъждество в дербито на Западна Африка 14 яну | 17:10 1364 0  Треньорът на Лион разяснява състезател желан от отбора, само че в конкуренцията на Ювентус и Нюкасъл Треньорът на Лион разяснява състезател желан от отбора, само че в конкуренцията на Ювентус и Нюкасъл 14 яну | 17:04 538 0  ПСЖ без Меси и Неймар против Брест ПСЖ без Меси и Неймар против Брест 14 яну | 17:02 583 0 Виж всички Водещи Новини  Официално: Левски се раздели с Борислав Цонев Официално: Левски се раздели с Борислав Цонев 14 яну | 16:10 12372 27  ЦСКА - София с три обещания за “Армията ”, които са записани в протокол - ето какво гласят ЦСКА - София с три обещания за “Армията ”, които са записани в протокол - ето какво гласят 14 яну | 14:50 15108 71  Илиана Раева и министър Василев „ заровиха томахавката “ Илиана Раева и министър Василев „ заровиха томахавката “ 14 яну | 11:18 29027 175  Австралия анулира за повторно визата на Новак Джокович Австралия анулира за повторно визата на Новак Джокович 14 яну | 09:25 33203 244  Безапелационна! Вики Томова се класира за главната скица на Australian Open Безапелационна! Вики Томова се класира за главната скица на Australian Open 14 яну | 08:44 21886 40 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР