Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте видя поредното разочароващо представяне от

...
Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте видя поредното разочароващо представяне от
Коментари Харесай

Конте: Историята на Тотнъм през последните 20 години е възходи и падения

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте видя следващото разочароващо показване от неговия тим през седмицата. Лондончани изгубиха от втородивизионния и отпаднаха от Купата на Англия.

“Историята на е тази, възходи и падения. За да имаш късмет да спечелиш нещо и да се бориш за нещо значимо, първото нещо, което би трябвало да се случи, е да си постоянен и да избягваш тези съмнения. За да променим тази обстановка, която е от доста, доста години, не е елементарно. В кратковременен проект е невероятно, освен за мен, само че и за всеки управител, който дойд тук. Това е историята на клуба през последните 20 години ”, разяснява Конте.

How can Antonio Conte bring Spurs some stability and success?
— The Guardian (@guardian)
Италианецът приказва и за идния дуел с, който е в понеделник: “Единственото положително нещо е, че имаме повече дни да се подготвим за дуела. В предишното, когато сме имали повече време, сме реализирали положителни резултати. Изправяме се против добър тим с нов управител. Евертън реши да се раздели с Рафа Бенитес, който съгласно мен е добър управител и доста го почитам. Сега Франк Лампард демонстрира, че може да прави работата доста добре. На последните две места той се оправи чудесно с и ”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР