Мениджърът на Тотнъм - Антонио Конте разкритикува футоблистите си след

...
Мениджърът на Тотнъм - Антонио Конте разкритикува футоблистите си след
Коментари Харесай

Антонио Конте: Все си създаваме проблеми, но поне след това показваме характер

Мениджърът на Тотнъм - Антонио Конте разкритикува футоблистите си след равенството на отбора с Брентфорд (2:2). " Шпорите " изоставаха с 0:2, само че стигнаха до точка и даже можеха да завоюват в края на мача.

" Манталитетът на играчите е отличен и те още веднъж демонстрираха темперамент, само че въпросът ми е за какво би трябвало да си сътворяваме проблеми преди да го покажем? Със сигурност бих желал да сме по-стабилни. За хората, които гледаха мача, това е следващия трогателен дуел на Тотнъм.

От една страна съм удовлетворен от метода, по който играхме второто полувреме. От друга - позволяваме първи гол в девети следващ мач. Важно е да бъдем постоянни като тим. Трябва да намерим решение и да започваме по друг метод мачовете.

За Джафет Танганга това бе първи мач този сезон. Има потребност от време, само че съм удовлетворен от играта му. Централните ни бранители са положителни, само че би трябвало да продължаваме да работим. Ромеро се завръща на следващия ден. От една страна съм отчаян, само че от друга - вкарваме много голове и сътворяваме положения ", сподели Конте.
 Брентфорд - Тотнъм 2:2 в мач от Висшата лига
Това е " Боксинг дей "! Брентфорд и Тотнъм не се победиха в зрелищно лондонско дерби

Тотнъм се избави от загуба в последните 20 минути
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР