Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте настоя, че е фокусиран върху

...
Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте настоя, че е фокусиран върху
Коментари Харесай

Конте: Важното е да направим най-доброто в Тотнъм преди Световното

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте настоя, че е фокусиран върху работата си с тима и отхвърли да показа концепциите си за трансферния прозорец през януари.

Отборът от Лондон приема Спортинг (Лисабон) в Шампионската лига в сряда, като победи ще подсигурява на отбора присъединяване в осминафиналите на шампионата.

Тотнъм влиза в мача след две следващи загуби в шампионата и с контузени футболисти.

" Мисля, че клубът схваща доста добре значимостта на това да се доведат положителни футболисти през януари. Аз не съм индивидът, който ще изяснява това нещо на клуба ", сподели италианецът.

" Ако ме питате през януари какво става, когато би трябвало да изиграем толкоз доста мачове, ще опитаме да дадем най-хубавото ", добави той.

" Повтарям, че би трябвало да успеем да се класираме за идната фаза на следващия ден, би трябвало да грабнем тази опция ", сподели още Конте.

" Искаме да създадем най-хубавото преди Световното състезание. Моят приоритет не е да мисля за януари, а да създадем най-хубавото до паузата ", акцентира треньорът.

Кристиано Ромеро и Пиел-Емил Хойберг ще пропуснат мача поради травми. Те се причислиха към Деян Кулушевски и Ричарлисон.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР