Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте изпитва огромно уважение към това,

...
Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте изпитва огромно уважение към това,
Коментари Харесай

Конте: Ливърпул е добър пример за Тотнъм

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте изпитва голямо почитание към това, което Юрген Клоп е постигнал с Ливърпул и добави, че търпението, което тимът от " Анфийлд " сподели с германеца, е доказателство, че мениджърите се нуждаят от време, с цел да основат тимове, които печелят титли.

Ливърпул подписа с Клоп през 2015 година и той обърна нещата, като ги изведе до три финала в най-престижния клубен шампионат в Европа Шампионска лига, спечелвайки трофея през 2019 година.

Клоп също по този начин донесе дълго чаканата купа във Висшата лига на Ливърпул и реализира дубъл за националната купа през предишния сезон.

" Изпитвам огромно почитание към Юрген, тъй като неговата история приказва вместо него. Той промени лицето на Ливърпул “, сподели Конте пред кореспонденти в петък преди мача сред двата тима в неделя.

" Спомням си доста добре, че Ливърпул не побеждаваше дълго време. Трябваха му 4 години, с цел да помогне на Ливърпул да завоюва още веднъж и сигурно това демонстрира, че е значимо треньорът да има време. Ливърпул може да бъде добър образец за нас ", сподели още Конте.

Конте е отпред на Спърс от една година и съобщи, че е удовлетворен от напредъка, който клубът реализира, класирайки се за Шампионската лига през предишния сезон и заемайки трето място в класирането този сезон макар травмите.

" Много пъти хората не помнят, че има тимове, които могат да си разрешат да изгубят двама или трима играчи. Има тимове, които заплащат доста за нови играчи, когато има травми на значими футболисти и от време на време хората не схващат какво значи да играеш на всеки три дни с 13, 14 или 15 играчи ", добави италианецът.

Той удостовери, че южнокорейският нападател Хюн-мин Сон е претърпял интервенция на фрактура на лицето. Конте добави, че бразилският нападател Ричарлисон и аржентинският централен бранител Кристиан Ромеро не са разполагаем за мача в неделя, до момента в който Лукас Моура е под въпрос.

" Бентанкур е доста по-добре и към този момент тренира с нас. Същото важи и за Кулушевски, който се включи, въпреки и в половината от заниманието ", сподели още Конте.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР