Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте е оптимист, че ще може

...
Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте е оптимист, че ще може
Коментари Харесай

Конте: Това беше странна седмица за мен и Тотнъм

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте е оптимист, че ще може да води тима си от тъчлинията против Брайтън в събота, макар че даде позитивна проба за КОВИД-19.

От Тотнъм разкриха през вчерашния ден, че Конте е дал позитивен тест за ковид през уикенда, като е участвал на последните тренировки на тима, въпреки и от разстояние.

" След мача против Астън Вила (победа с 4:0 като гост) започнах да чувствам леки признаци, малко болежка в гърлото ", сподели Конте пред кореспонденти.

" Помолих да направя тест за Коронавирус и беше позитивен, само че в този момент съм добре. Добре съм и сигурно това беше странна седмица за мен и играчите, те са привикнали да вършат тренировки с мен, само че всичко е наред тъй като помощниците ми правят страхотна работа.
 Конте инфектиран с ковид, само че от Тотнъм не губят вяра, че ще води идващия мач
Конте инфектиран с ковид, само че от Тотнъм не губят вяра, че ще води идващия мач

Няма никакви признаци

Мисля, че в събота ще мога да бъда с моите играчи на пейката, като се има поради, че мина задоволително време от моя тест за Коронавирус ", сподели Конте.

" Шпорите " завоюваха последните си четири мача и се изкачиха на четвъртото място в класирането с 57 точки, три точки пред противника си от северен Лондон Арсенал, който има мач по-малко.

Тотнъм не може да разчита на бранителя Мат Дохърти, който е навън до края на сезона поради травма в коляното, получи при успеха над Вила.

" Жалко, че губим състезател като него до края на сезона. Възстановяването му ще отнеме до два месеца ", добави Конте.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР